Hej dziewczyny,
ja już po badaniach. mała waży 1500g rozwija się prawidłowo, tylko nóżki. Dalej stópki są wykrzywione ale nie wiadomo w jakim stopniu bo mała była obrócona głową w dół i nóżki miała praktycznie pod żebrami i lekarz miał ciężko wjechać tam aparatem. Wszystko okaże się po porodzie. Jest szansa, że urodzę już w połowie stycznia...
AAA i co do płci to dalej na 100% nie wiadomo czy dziewczynka bo maleństwo cały czas się zakrywa, więc może się okazać, że będzie niespodzianka...
Ale pędzicie z pisaniem, zaraz Was doczytam tylko się ogarnę bo przed chwilą weszłam do domu.
a szwagierka moze wyciagac i trzymac mala kiedy chce
Może, ale nie może wychodzić z nią poza pokój w którym leży.
szyszeczka, widziałam śliczne zdjęcie maluszka Wcześniej możesz urodzić z jakichś przyczyn ?
[ Dodano: 28-11-2011, 19:15 ]
Wciąż się zastanawiam ile nasza kruszyna waży... Ciekawe czy radiolog mi powie jak zapytam. Bo tak to nie podaje wagi nigdy...
szyszeczka, widziałam śliczne zdjęcie maluszka Wcześniej możesz urodzić z jakichś przyczyn ?
No bo nagle zrobiła się rozbieżność między terminem co podawał mój ginekolog czyli na początek lutego, a ten w Katowicach stwierdził, że mogę w styczniu urodzić, że tak mu wychodzi z pomiarów.
Beatka podobno waga prawidłowa jak na ten etap ciąży. Ale sprawdzę sobie jeszcze z tymi tabelami co kiedyś podawałyście.
Dzisiaj ważyłam się u mamy. W ciągu 3 tygodni przytyłam 4kg. Od początku ciąży +10