Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

29 lis 2011, 16:12

Kaja ale kusisz mmniam swietnie wygladaja

jadzia tak jak Mad pisze twoja mala bedzie srednia
moja w 30tc3d wazyla 1978g wiec duzo wieksza bedzie
jak narazie najwieksza na naszym watku
super ze wszystko dobrze :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

29 lis 2011, 19:11

Mad Emiśka miała 3900 jak się urodziła. Jeżeli miało by się sprawdzać stwierdzenie że każde kolejne dziecko jest większe to Borys miał by pewnie ponad 4kg :ico_oczko: 6 grudnia idę na USG 4D i zobaczę ile waży. Myślę że lekarz będzie w stanie mniej więcej przewidzieć jaka będzie waga urodzeniowa małego, tym bardziej że w szpitalu też on mi wykonywał usg. Nie wiem ale mam wewnętrzne przeczucie że Borys będzie miał około 3700 :-D
moja w 30tc3d wazyla 1978g wiec duzo wieksza bedzie
hihi Borys zaraz za Hanią jest :ico_oczko:
Gabi, ja też jakoś nie mogę się do kupy pozbierać dzisiaj :ico_noniewiem:

Mobilizuje się jeszcze do wyprasowania pościeli :ico_noniewiem:

Mam potworną zgagę :ico_placzek: nie pomaga kompletnie nic. Wczoraj wieczorem aż leciałam do kibla bo myślałam że się zerzygam tak mnie paliło :ico_szoking: Jak jestem w pionie to jest jeszcze w miarę ok. Ale jak siądę albo się położę to koniec :ico_szoking:
A i czuje że mały powędrował główką w dół. Od wczoraj znowu czuje potworne parcie na pęcherz a i kopniaki coraz wyżej są wyczuwalne :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2011, 19:18

Najważniejsze by dzieciaczki nasze zdrowe się urodziły i umożliwiły w miarę łagodny poród :-) Już się nie mogę doczekać radosnych nowin jak się będę pokolei pojawiały.

My po obiado-kolacji właśnie.
Jakieś ciacho bym jeszcze wsunęła :ico_noniewiem: ale muszą mi wystarczyć pomarańczki ;-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2011, 19:23

a ja nie mam pojęcia ile moje dziecię może ważyć bo na wizytach mam usg robione ale bez pomiarów tylko sprawdza wody płodowe stan łożyska i serduszko :ico_noniewiem:

mnie spanie bierze ale jeszcze muszę poczekać na mojego A bo zapomniałam że dziś jeszcze do pracy musiał iść a zakupy mamy jechać zrobić

a do tego nie wiem czy coś z ciśnieniem się dzieje czy co bo całe popołudnie takie dziwne pulsowanie w oczach czuję tak jakby mi gałki oczne drgały na zmianę :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2011, 19:28

takie dziwne pulsowanie w oczach czuję tak jakby mi gałki oczne drgały na zmianę
Skurcze :-)

[ Dodano: 29-11-2011, 18:29 ]
Tworzę ostatnią listę co muszę kupić do szpitala dla siebie, małej i co brakuje. Na dniach zamówię wszystko i w spokoju będę mogła wyczekiwać dnia rozwiązania.

Macie przewijaki zamiar kupić, czy kupiłyście już ?

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2011, 19:33

Macie przewijaki zamiar kupić, czy kupiłyście już ?
ja nadal jestem na etapie myślenia nad tym czy jest mi to potrzebne czy nie i na razie więcej przemawia za tym ze nie potrzebny mi będzie więc jeśli mi coś nie odstrzeli w ostatniej chwili to kupować nie będe

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2011, 19:37

Ja chyba kupię, bo na początku obawiam się że nasz pies nie pozwoli mi małej przewijać na łóżku. A zanim się oswoi z obecnością dziecka pewnie trochę minie. Więc wydaje mi się, że będzie wygodniej wyżej ją przewijać - na łóżeczku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

29 lis 2011, 19:38

Najważniejsze by dzieciaczki nasze zdrowe się urodziły
w 100% się z Tobą zgadzam :-D waga jest akurat najmniej ważna, z resztą te aparaty USG dość często przekłamują więc nie można im ślepo wierzyć :-)

[ Dodano: 29-11-2011, 18:41 ]
Ja będę miała przewijak bo koleżanka mi odkupi bo ten co jej dałam to dzieciaki jej zniszczyły :ico_oczko:
U nas jest przydatny bo po kąpieli mąż Emilkę w łazience suszył i smarował i przy Borysie będzie podobnie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2011, 19:48

no ja na poczatek kąpiel będę w pokoju robić bo łazienkę mam zdecydowanie za małą i nie ma się tam jak ruszyć a w pokoju mam stół i będe na nim rozkładać po prostu koc i na to ręcznik tak robiłam przy Madzi i było super bo wszystko miałam pod ręką i dużo miejsca jak Olka się urodziła to stołu nie miałam i wtedy miałam kupiony przewijak na łóżeczko i owszem też się dobrze sprawdził ale teraz jak mam do wyboru stół albo przewijak to jednak wolę stół :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2011, 20:07

No i w koncu ta wanienke trzeba kupic, bo to ostatnia rzecz, ktorej mi brakuje.
no to ja z tym nie mam problemu wanienki mam w sumie trzy dwie po moich dziewczynach i jeszcze jedną dostałam teraz od koleżanki :ico_haha_01: :ico_haha_01: ale taki stojak to też by mi sie przydał aż idę szukać :ico_haha_02:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”