a mi sie śnią kobiety u boku mojego P. że mnie zdradza a dziś że mi rana po cc ciekła i całą koszule w krwi miałamhaha, witaj w klubie:P ja mam to samo:P czasem az boje sie ze przez sen powiem cos głupiego i bedzie draka z tego :P
ostatnio jak "spałam" to wydawało mi sie ze jestem w sklepie patrzyłam na zegraek a tam 2 w nocy i klnełam przez sen ze chodzza po sklepie klienci a sklep przeciez do 21 czynny
u mnie dzisiaj to chyba minus 8 byłodzien dobry mamuski .. mnie chyba dopada zimowa nostalgia .. jak tam u was pogoda ?? u mnie jest cieplo moze 15-18 st C .. chyba u nas snieg w tym roku nie spadnie 2 lata temu 25 grudnia bylo 24 st C i chodzilam w bluzce z krotkim rekawkiem
jejku ale zazdroszczę nie lubię zimy i śnieguu mnie jest cieplo moze 15-18 st C .. chyba u nas snieg w tym roku nie spadnie 2 lata temu 25 grudnia bylo 24 st C i chodzilam w bluzce z krotkim rekawkiem
aż tak to ja bym nie pojadła chyba też bym sie zielona zrobiła , ale nie mogę się doczekać śledzi mojego taty w śmietanie z cebulą na wigilię i do tego obowiązkowo ziemniakiasiab, to mozemy razem jeśc śniadania :P wczoraj w pracy zjadłam sledzie w sosie smietanowym i zagryzłam pączkiem z róża moj kolega jak patrzył na mnie to sie zielony zrobił :P
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość