u nas niby szwecja ale wybrzeze wiec wilgotno jest i cud aby snieg spadl i sie utrzymal, zaraz topnieje. Choc w zeszlym roku bylo super
'ja wole juz snieg niz deszcz i pluche, a w ogole lubie chyba kazda pore roku
Mi brzuszek twardnieje bardzo czesto ale w popprzednich ciazach bylo identyko, nic nie bylo widac a juz twardnialo
I z Nell jechalam na porodowke w 40+6 szczejlnie pozamykana.
Mi twardnieje przyz mianie pozycji najczesniej, szczegolnie jak z siedzenia wstaje, a jak dodatkowo chce mi sie siku to juz masakra, ledwo dochodze do lazienki. Jak spaceruje to nic, czy srzatam, ale potem jak juz usiade i chce odpoczac to twardnieje mi bardzo czesto. Najlepsze jest ze tutaj w ogole ginekologicznie nie badaja cala ciaze i nie wiadomo czy sie cos rozszerza czy nie. Generalnie mowia tutaj ze samo twardnienie jest zupelnie normalne i dopoki przy tym nie boli brzuch to sie nie strasowac kaza.
agasio,
gratki za 3 trymestr!!!!!!!!!!!!!!!!
A dresik boski!!!!! Ja teraz poluje cos dla tego malego faceta co siedzi mi w brzuchu i normalnie sie wlurzam, bo wszystko jest takie samo, same paski i misie, a jak bym chciala roboty, helikoptery
Kingoza , no wiadomo na swieta by sie chcialo snieg ale poza tym to troche ci zazdroszcze