moja oliwcia zaczęła chodzić jak miała 13 miesięcy , i dlatego mlody mnie zadziwił, ale on to taki ruchliwiec, miał 6,5 miesiąca to zaczął raczkować no i nawet nie wiedziałam kiedy wspinał sie po mebelkach, no i 2 tyg temu puścił się i zaczął chodzić .14 m-cy,a Zuzka 18
dzieki, niop latwiej troche o tyle ze jak i tak czegos nie zrozumiem nie wsydze suie do tego przyznac i staram sie zastepowac jedno slowo drugim jesli nie znam. fajnie ze udalo sie z zajeciami tymi, bo jeszcze ze zarmowe(collage kosztuje jakies 600 funtow podajrze za semestr) to i dzieckiem mi sie zajmuja w tym czasie i otwieram sie na innych, no i ruski zaczynam tez czic, bo mam w grupie laske z estonii i z liwy i one po rusku do siebie i jak ja czegos nie czaje to tez po rusku mi tlumacza. choc ja nigdy sie ruskiego nie uczylam ale duzo slow ze slowackim mi sie kojarzyelibel gratuluje postępów, już pewnie coraz latwiej Ci jest tam funkcjonować co?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot], Johnnyoffix i 1 gość