to moje 3 opakowanie i jak na razie nic mi nie jest i zrobiłam test dla świętego spokoju,na szczęście 1 kreska

wiem że leki i alkohol osłabiają działanie antykoncepcji dlatego jeśli bym coś brała to dodatkowo byłaby gumka

hmmm,moglybyscie tu napisac,ze sa super swietne ale na mnie moga dzialac zleLevomine
Fajnie by było ba żadna z moich koleżanek nie miała okresu strasznie długo a ja dostałam już dwa tygodnie po połogu a potem więcej krwawiłam niż wolnego było, masakraja bralam azalię, dla karmiących piersią i @ nie miałam, dopiero po zmianie taletek jak już nie karmiłam dostałam @, ale wiem, ze niektórzy przy braniu tabletek dla karmiących raz mają, a raz nie ;/
Zgadzam się z tobą, dobór tabletek to kwestia indywidualna. Zanim zaczełam zażywać Levomine, miałam zrobione badania hormonalne i na tej podstawie lekarz dobrał tabletki. Pewnie dlatego, mój organizm dobrze je tolerujehmmm,moglybyscie tu napisac,ze sa super swietne ale na mnie moga dzialac zleLevominePigulki to sprawa bardzo indywidualna i najpierw trzeba zbadac poziom hormonow i na tej podstawie cos dobrac. Ja kiedys wzielam dwa zastrzyki z Depoprovery i przytylam po nich okropnie,a kolezanka bierze ten sam zastrzyk od lat i nic jej nie jest
Miałam to samo, po 6 tyg połóg mi się skończył a za 2 tyg okres zaczęłam i tak mocno krwawiłam, że musiałam używać tych wielkich podpasek poporodowych, w sklepie jak stałam to prawie zemdlałamja dostałam już dwa tygodnie po połogu a potem więcej krwawiłam niż wolnego było, masakra
Wróć do „Ginekologia - Położnictwo”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość