teraz 1 dziennie, ale zdarzyły sie 2mam pytanko co do kupek ile razy dziennie wasze maludy robią? Bo Iza od paru dniu robi co 2 dzień
tyle ze na cycku robił jedną kupe na 3-4 dni
a tyle kwaczą ze na cycusiu dziecko lepiej robi kupkityle ze na cycku robił jedną kupe na 3-4 dni
U nas zazwyczaj jedna dziennie,czasami nie zrobi, ale wtedy gazuje i brzunio też nie boli.teraz 1 dziennie, ale zdarzyły sie 2mam pytanko co do kupek ile razy dziennie wasze maludy robią? Bo Iza od paru dniu robi co 2 dzień
tyle ze na cycku robił jedną kupe na 3-4 dni
Moja robi zazwyczaj do 3 max .mam pytanko co do kupek ile razy dziennie wasze maludy robią?
Mnie położna i pediatra mówili już nie raz że na piersi dziecko może mi robić po każdym karmieniu i to będzie wszystko ok ale tak samo może raz na kilka dni i to też będzie wszystko w porządku .a tyle kwaczą ze na cycusiu dziecko lepiej robi kupkityle ze na cycku robił jedną kupe na 3-4 dni
a co na tym kompie robi? gra w coś??? to może coś wymyślimy wspólnie:)elibelli pytała co robi w wolnym czasie: siedzi przed kompem,albo tv
mnie tak bolało jak zaszłam w ciąże. Ale tysiąc razy mocniej. Nie mogłam sobie z tym bóle poradzić. A jak zrobiłam test to był negatywny więc łykałam mnóstwo ibupromów max. Na szczęście Alanek zdrowy się urodził . Teraz jak mnie kilka dni temu zaczął brzuch boleć, to się zestresowałam, że w ciąży jestemA właśnie,brzuch dalej boli jak na @,a jej brak
no wodzisz jak super! Mi właśnie położna mówiła, że jak będę często przystawiać to w końcu będę miała tyle mleka ile Alankowi potrzeba - no i się sprawdziło. Tydzień męczarni ale się opłaciło, bo od tamtego czasu nie podałam małemu ani jednej butli sztucznego, a to było jak mały miał 2tygodnieczyli nie wszystko stracone
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości