Witam,
ja właśnie po 2 śniadaniu...
pasta rybna dziś w menu
mam lenia - wielkiego
spać mi się chce, Damian się często budził, a to mamo przykryj mnie, a to kochasz mnie, a to buziaka chce a to mogę iść do was.... ehhh
urwanie głowy normalnie i prawie zero spania bo do tego jeszcze moje sikanie nocne i tak się wybudzałam, że usnąc już było ciężko a jak już zasnęłam to zaraz budzik zadzwonił ehhhhhhhhh
evelka widze, że i Ty się z pucią nie wyłamałas, kolejny chłopok na wiosnę
gratuluję
agasio, szalejesz kobito z tymi ciuchami
co do zakupów, to jak byłam w pierwszej ciąży to miałam tak rozpalenowane, że jakoś od 6 mies. zacznę skupowanie, bo to wszytsko drogie ja diabli
ale w między czasie mąż zmienił pracę na lepsiejszą i kupiliśmy w prawie wszytsko na raz, ale dzięki temu tylko, że na wózek odkładaliśy sobie kasę odkąd podjeliśmy decyzję kieyd zaczniemy starania o powiękjszenie rodziny i widzieliśy po ile fajne wózki stoją, to na to kasa była odłożona i o to byliśmy spokojni i łóżeczko też jakoś wcześniej kupiłam, a reszte już niemal za jednym zamachem
teraz mam większość rzeczy z głowy, w sumie tyle co pieluchy i tetry do buzi - bo Damian powiedział, że trzeba kupić dla dzidziusia, bo on ma swoje to dzidziuś tez musi mieć swoje noi jakiś smoczek takie pierdułki tym bardziej, że czasowo wypada mi niemal tak samo to i ciuszki te same
glukoza na czczo 78 a po dwóch godz 101
hemoglobina jak u nastolatki
no brawo, ja mam od ostatniej wizyty żelazo zalecane ehh, ale zawsze miałam problemy z anemią to tylko czekałam ....
ja mam prenatalne połówkowe 14 grudnia o 9,30, też się nie mogę doczekać co to tam będzie się działo choć co do płci to się nie łudzę, że się coś zmieni... a soda
miłego dnia babecki