Już wcześniej wystawił jej zaświadczenie, wg którego wychodzi, że brakuje 2 tygodni do zakończenia 3 miesiąca.a lekarz nie moze wystawic zaswiadczenia ze ciaza ma wiecej jak 2 tygodnie ?
Spróbować zawsze możesz. A rozmowa osobista potrafi nie raz dać więcej niż ta sama przeprowadzona telefonicznie. Trzymam kciuki &&& i daj znać, czy udało się coś załatwić.pójdę do dyrektora...nie mam nic do stracenia...pójdę i go będę prosić...
- i bardzo dobrze,ja ci juz wczoraj pisalam,ze masz isc i go blagac.powiedz mu,ze tylko 2 tygodnie ci brakuja,ze maz pracuje i malo zarabia,ze masz kredyty,ze wpadlas,ze przeciez nie usuniesz ciazy a teraz cie nikt nie przyjmie,ze dzieci beda glodowac - wez go na litosc,niech ma wyrzuty sumienia - kuzwa,to jest panstwowa firma,zatrudnia kogos na zastepstwo,Tobie do dnia porodu umowe zrobia i czesc,przeciez to nie z jego kieszeni idzieWiecie co? pójdę do dyrektora...nie mam nic do stracenia...pójdę i go będę prosić...ale kompletnie nie mam pojęcia co mu powiedzieć...
Wróć do „Prawo, praca i polityka”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość