hej
na dobry początek dnia stawiam
za moją kolejną 18-stkę + vat
dziś to i ja mogę się podpisać pod nieprzespaną nocą ;/
do północy męczyła mnie zgaga i nie mogłam się ułożyć jak już przysypiałam obudził się Igi przyszedł do naszego łóżka i spał z nami wiercąc się przy tym niemiłosiernie kazał jeszcze sobie lampkę zapalić na dobre zasnęłam ok 3 jak R. wstał do pracy ale i tak co jakiś czas otwierałam oczy sprawdzić czy młody nakryty
szyszeczka, Fenoterol brała moja szwagierka, ale nie mówiła że ma jakieś objawy po nich. Może faktycznie czegoś osłonowego Ci brakuje jak Gabi pisze.
bardzo jestem ciekawa pokoiku
Ja również i to bardzo
Z tą bezsennością "ładnie" macie. Ja przed pierwszą zasnęłam dopiero i wstałam godzinę temu z obolałymi kośćmi. Ale już powracam do formy i siły, pomimo mało nastrajającej pogody za oknem.
margolcia, urodzinki ? Noooo to wszystkiego co dobre - najlepsze. Spełniaj swe marzenia i realizuj się. Bądź szczęśliwa i radosna. No i niech otaczają Cię w życiu same dobre duszyczki :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:
Zasnęłam koło 6 wkońcu i spałam do 10 nie wiem, chyba jakiś gorszy dzień miałam, albo ten tort u mamy zadziałał na mnie tak pobudzająco ale czuje się jak za dawnych lat po mega imprezie
Zastanawiam się co dzisiaj robić pogoda jakaś taka nijaka
margolcia, najlepszego kochana :ico_prezent: Gabi, ciesze się że Tobie udało się wyspać dzisiejszej nocy
Wszystkiego najlepszego spokoju i szybkiego bezbolesnego porodu
ja dziś padnięta jestem wczoraj Olka wróciła wcześniej do domu bo bardzo zaczęło ją dusić od kaszlu i mama wolała ją odstawić do domu i na szczęście zapodałam jej smarowanie rozgrzewające i syropki i dziś jest lepiej ale za to mnie rozłozyło na cacy gardło mnie boli że ciężko cokolwiek przełknąć nos zapchany i ogólnie do d...
wczoraj koleżanka mi łóżeczko dla młodego przyniosła ale musialam je jeszcze rozmontować bo jakoś ciasno jest i musze wykombinować inne ustawienie
margolcia wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen i szybkiego bezbolesnego porodu :ico_prezent:
wiecie co od wczoraj nabilam sobie glowe dzieckiem z zespolem downa
niby przeziernosc karkowa mialam w normie bo w 13t 4d 1.9mm ale mimo wszystko to nie wyklucza tej wady, bo jedna dziewczyna na forum miala 2mm i widoczna kosc nosowa
i 27l a mimo tego takiego synka urodzila
powiedzcie jakie mialyscie wyniki z ta przeziernoscia jesli robilyscie
dzieki Gabi to w sumie podobnie jak u mnie bo p karkowa rosnie z dzieckiem a ja mialam robione tydzien po tobie
niby nie czytam ale jak w otoczeniu masz takie dziecko i mama miala wyniki w normie to mozna sie troche niepokoic
Witam dziewczyny!
Udało mi się zasnąć po 3, spanie miałam przerywane i obudziłam się przed 10.
Gabi, ja do Fenoterolu mam tylko Aspargin- mam go brać 2h przed Fenoterolem.
Margolcia- sto Lat!!
Beatka78 wszystko będzie dobrze zobaczysz, nie zaśmiecaj sobie głowy takimi myślami.
ja właśnie dlatego nie oglądam w TV takich programów o porodówkach czy o chorych dzieciach bo potem same głupie myśli mi do głowy przychodzą.