bystry chłopak
- no tak ale mamusia myslal,ze dziecko kit kupi i bedzie zadowolone
Tzn zadowolony byl ale taki przyziemny
A bony mamy na każde świeta tak około 400 zł.
- to i w wojsku podobnie+ dwie premie,jedna do wyplaty grudniowej a druga taka mniejsza w wigilie wplywa
Fajnie,bo w zeszlym roku prawie ogolocilam konto,a tu sms przyszedl,ze kasak jest na koncie
Ale to dopiero tu tak mamy,tzn w Gdyni maz pracowal w ochronie stoczni,to tez byly paczki dla dzieci i zamiast bonow dawali np proszek jakis duzy i jedzoko typu olej,majonez,dobra konserwa,brzoskwinkie w puszce itp
Jak ja pracowalam w spedycji,to tez nic nie dawali,potem tu maz w ochronie pracowal i tez nic,bo to byla firma prywatna
i on jako jedyny płakał bał sie wilka
-
niektórych grających zabawek
- o to moj tez nie lubi,mielismy taka mysz,ktora gadala ja ja sie na brzuchu nacisnelo,a jak dlugo sie nie ruszalo,to chrapala,matko jaka panika byla
I lalke Zuzia dostala,ktora plakala i tez musialam oddac,bo sie bal
U mojej mamy jest taka stara ruska lala,byla kiedys po mnie - mruga oczami,placze jak sie ja na brzuch kladlo i chodzil za jedna reke - to tej tez sie obawia,jak spal u mojej mamy,to musiala ja wyniesc z pokoju
ludzie mnie wkur.... pytaniami kiedy rodzę
- nic nie mow
Mnie na ej rehabilitacji doktorka dala 7 m-c,potem babka od masazu mowi,ze wygladam jak bym miala juz rodzic,nosz kurde - nie moja wina
Mowie do niej,ze ja normalnie jestem gruba i wygladam jak w ciazy,a ta mi na to,ze przeciez ona mnie widziala przed ciaza i wygladalam normalnie
to na cholere te komentarze
całe szczęście się podzielił.
- hehe