Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2011, 11:05

Hej :ico_ciezarowka:

Widzę, że jedna po drugiej zaczynacie pakowanie torby. Też bym się za to wzięła, jednak nie mam jeszcze kupionych wszystkich rzeczy :-D Trzeba ruszyć nonono zdajsie, bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie nasz czas :ico_haha_01:
na 16 idziemy na rodzinną sesję zdjęciową
A po porodzie kolejna hehe ? :-) Oczywiście się pochwal zdjęciami !

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2011, 11:24

ale ze mnie zdolniacha napisałam posta i chciałam zdjęcie Wam wkleić i zamiast otworzyć nową zakładkę to otworzyłam w zakładce z postem i mi całego skasowało :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:

To jeszcze raz napisze :ico_haha_01:

Wczoraj był u nas wieczorem Mikołaj i moja Olka mnie zaskoczyła swoją odwagą bo zawsze to taka wstydliwa była itd a wczoraj Mikołaj pytał czy znają jakieś piosenki o Mikołaju i moje dziewczę się zgłosiło, że umie i pięknie sama zaśpiewała całą piosenkę Mikołajowi :ico_brawa_01: :ico_szoking:

i z tego wszystkiego to nawet mi się dostał cukierek od Mikołaja :ico_haha_01:

Obrazek
Obrazek
na 16 idziemy na rodzinną sesję zdjęciową :-D
przedtem miałam już napisać ale oczywiście zapomniałam :ico_haha_01: czekam na efekty sesji i jednocześnie przypomniało mi sie że mi mój fotograf obiecał sesję brzuchatkową :ico_haha_01: tylko znając nasze możliwości w kwesti zgadania się co do terminów to obawiam się że możemy nie zdazyć i najwyżej sesja po porodzie się uda :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 gru 2011, 11:41

margolcia tak w Uk pisze sie plan porodu, ale zeby z nieg pozniej skorzystac porod musi zaczac sie naturalnie, ja z chlopcami chcialam rodzic w wannie ale niestety porody byly wywolywane i musialam lezec pod kroplowka
teraz tez napisze ze chce w wodzie ale to wszystko bedzie zalezalo czy sie sam porod rozpocznie.

Aga26
ja z ostatniego usg tez mam termin na poczatek stycznia (4 styczen)

kaja ale magda juz duza dziewczyna, a Ola taka slodziutka :ico_brawa_01:

Gabi trzymam kciuki za ciebie co by sie na dniach cos zaczelo bo wiem ze jak ty urodzisz to my juz polecimy z goreczki

moja kolezanka jest od wczoraj w szpitalu bo rodzi synka,
zaczelo sie wczoraj w polodnie mieli nadzieje ze na 6 grudnia sie urodzi i dadza na imie Mikolaj a ona wciaz sie meczy, ale 7 grudzien tez szczesliwy numer

Mad pamietam ze mialas kupic ten albym dla dziecka do sie zapisuje w nim jego pierwszy rok, kupilas juz? bo ja nie wiem jaki wybrac bo szukam troche na allegro,
tu w UK tez sa sliczne ale ja chce po polsku bo chlopcy tez maja po polsku

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2011, 11:57

mialas kupic ten albym dla dziecka do sie zapisuje w nim jego pierwszy rok, kupilas juz? bo ja nie wiem jaki wybrac bo szukam troche na allegro,
Jeszcze nie kupiłam, ale najbardziej podobają mi się te w których nie tyle opisuje się pierwszy rok co pierwsze 5 lat. I właśnie te albumy ze zdjęciami od A. Geddes sa najbardziej rozbudowane pod tym kontem. Są różne wzory.

A ja mam swój dokładnie taki :-D :
Obrazek

[ Dodano: 07-12-2011, 11:14 ]
Beatka78, znalazłam fajniejszy album :-) O taki i ten będę zamawiać:

Obrazek
Obrazek

Ma 96 stron i jest w twardej oprawie. Więc warty swej ceny :-)

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 gru 2011, 12:21

Mad wlasnie ten tez mam w obserwowanych sliczny jest,
a ten twoj super a na okladce to chyba ty :ico_haha_01:
ze mi takiego rodzice nie kupili fajna pamiatka

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2011, 12:27

ze mi takiego rodzice nie kupili fajna pamiatka
Pamiątka naprawdę super, bo do dzisiaj lubię do niego zaglądać. Oglądać opaski ze szpitala,czy kępkę moich pierwszych włosków, czytać o moich pierwszych słowach etc. :-) Brat ma taki sam. A na okładce niestety to nie ja :ico_haha_01:

Czekam na wypłatę i zamówię album, bo mi przypadł strasznie do gustu. W wersji chłopczykowej równie cudny jest !

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

07 gru 2011, 12:34

mad jeszcze nad tym sie zastanawiam to jest wlasnie A.Geddes i jest bardzo tani bo z przesylka cos ok 32zl

Obrazek

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2011, 12:39

Beatka78, ten powyższy rozważałam wcześniej... ale jak znalazłam ten różowy - to jego wolę :P Oba mają wiele stron i twardą oprawę. A koszta podobne :-) Tylko zdjęcia innej babki w środku i chyba format.

eSKa
4000 - letni staruszek

07 gru 2011, 13:17

Cześć babolki,
Ja od wczoraj na L4 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale wczoraj taki zakręcony dzień miałam że nawet czasu na obcasiki brakło :ico_wstydzioch:
Na dziś znowu kupa planów, mam takie zaległości w czytaniu waszych postów :ico_olaboga: , sprzątaniu w domu i wogóle że mam nadzieje że mały poczeka aż się ze wszystkim odrobię trochę :-D :-D
No i dziś w końcu musze torbę spakować :ico_wstydzioch: Z Olkiem to już chyba miesiąc wcześniej torba była kompletna do szpitala :ico_oczko:

Aga fotki Boryska rozlożyły mnie na łopatki, piękne zdjęcia :ico_brawa_01:

Mad fajnie że szwagierka z malutką już w domku i że wy teraz działacie z pokoikiem :ico_brawa_01:

Na razie tyle, biorę się za sprzątanie łazienki bo za 1,5 godz po Olka musze pędzić

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

07 gru 2011, 13:26

Witam się i ja

Wkońcu dotarłam :-)

Mad., mam dla Emilki taką książeczkę i powiem Ci że do pierwszego roku sukcesywnie wypełniałam. Potem jakoś tak mi to uciekało. Ale fajne to jest :-) A co do zdjęć to koleżanka mi zaproponowała że zrobi nam rodzinną sesję w studiu więc idziemy :-) A sesja noworodkowa będzie obowiązkowa :-D
Gabi jeszcze nie było dzisiaj ??

Ja rano pojechałam do mamy po torbę, potem zakupy i na ciuchy przy okazji wstąpiłam bo Emila dostała główną rolę w przedstawieniu na dzień babci - będzie panią zimą :-D w związku z tym chciałam jej kupić jakąś białą sukienkę ale nic specjalnego nie było :ico_noniewiem: wzięłam jedną ale jutro jak będę w pracy to podjadę na ciuchy może tam coś lepszego znajdę.
No a po powrocie do domu wzięłam się za spakowanie torby :-) Mam już wszystko spakowane, zostało jedynie włożyć szczoteczkę do zębów :-D
Zabrałam się za ogarnięcie mieszkania ale musiałam posadzić tyłek bo biodro zaczęło mnie boleć :ico_noniewiem: ale zaraz skończe, potem jeszcze tylko obiadek i mam luz :-)

[ Dodano: 07-12-2011, 12:27 ]
eSKa, a myśmy obstawiały że już się rozpakowałaś :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”