jeszcze wieczorkiem sobie usiądę do kompa to bardziej się wczytam w to co pisałyście
a i dzisiaj byliśmy z mężem po łóżeczko dla Izusi i materacyk ,nadal leż\y w aucie nie mam siły nwet go przynieść od rana czuje się tragicznie i tylko wymiotuje

my dla Igora mamy właśnie takimad jeszcze nad tym sie zastanawiam to jest wlasnie A.Geddes i jest bardzo tani bo z przesylka cos ok 32zl
ja mam duzą torbe podróżną i taką właśnie wezmę bo u nas nie dość że sobie trzeba mieć wszystko dla siebie to i dla maluszka tak samo od pampków i chusteczek po ubranka i rożek/kocykDuże jakieś bo ja chciałam taką walizkę na kółeczkach ale męzu mnie wyśmiałPrzygotowałam więc mniejszą turystyczną ale czuje że i tak wszystko się nie zmieści
ja poprzednio byłam nacinana samo nacięcie nie bolało gorzej z szyciem bo niby znieczulali to i tak czułam każde wbicie igłyA właśnie... Chcecie być nacinane ? Ma to dla Was jakieś mega znaczenie ?
my fotelika jeszcze nie mamy, ale jednak zdecydowaliśmy się pożyczyć od znajomych bo im na razie nie potrzebny a sami zaproponowali że pożyczą. Ale dzięki margolcia że przypomniałaś mi o prezencie dla starszego braciszkapołoże ja dla R. tam gdzie i fotelikoraz prezent dla Igiego od malutkiej
hehe to samo miałam pisaćAle dzięki margolcia że przypomniałaś mi o prezencie dla starszego braciszka bo miałam kupić a wyleciało mi z głowy
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość