Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

08 gru 2011, 20:34

Kaja, ojej :ico_pocieszyciel: kochana ale nie zostało Ci dużo więc lepiej uważać. Będzie dobrze :ico_sorki: Jak lekarz kazał leżeć to lepiej go słuchać. A skoro skurczy nie ma i szyjka jest zamknięta to pewnie synuś Cie chce nastraszyć
eSKa, ja jestem alergikiem więc wiem co to znaczy :ico_noniewiem: i faktycznie z wiekiem większość przechodzi :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2011, 22:16

A my już po wizycie właścicielki mieszkania. Wściekłam się, bo powiedziała że pokoik fajny ale widać było że po głowie jej co innego chodziło. Wolę dalej nie rozmyślać na ten temat bo mnie szlak trafi.

Kaja, leżenie plackiem to nic fajnego zwłaszcza że masz dwie córy. Ale uważaj na siebie by mały jeszcze pobył w brzuszku. Gadaj do niego, żeby się nie pchał na świat tak prędko, że nie ma póki co po co hehe ;-)

Byłam dzisiaj spontanicznie na ciuchach i po raz kolejny wyszłam mega zadowolona :-D Upolowałam kamizelkę w sam raz na wiosnę, kozaczki emu i dwie bluzeczki. Zobaczcie zresztą same, bo się oprzeć im nie mogę i się pochwalę :-)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 08-12-2011, 21:18 ]
Aga26, całe szczęście że macie psa :-) Jak mój brat był alergikiem za dziecka to lekarka powiedziała, że najlepszym rozwiązaniem jest pomału umożliwiać kontakt z futrzakami... Zaczynaliśmy od chomika ;-) A dziś brat jest zdrów.

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2011, 22:22

Hehe, my dzisiaj odwrotnie, namawiałysmy z Emi Lilusię, że już może przychodzić na świat.
Na Lilusię to już pora, więc inna sprawa hehe

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

08 gru 2011, 23:01

Mad., śliczne ciuszki :ico_brawa_01: ja też dzisiaj byłam i kupiłam pare rzeczy dla dzieciaczków :-) a co do alergii to mnie w testach wyszło że jestem potwornie uczulona na sierść psa i kota. Jak byłam nastolatką to kupiliśmy do domu persa :-D tydzień umierałam bo lało mi się z nosa i oczy popuchnięte miałam ale po tygodniu mi przeszło i jest teraz ok :-D
Gabi, hehe no Ty już możesz Lilusie na świat mobilizować :ico_oczko:

Wyprasowałam wkońcu pościel :ico_sorki: został mi jeszcze ochraniacz z kołyski i prześcieradełko ale już nie miałam na niego siły. Zostawie go sobie i wyprasuje z resztą Borysiowych ciuszków :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 gru 2011, 23:43

Beatka78, zamówiłam album dla dziecka ale jednak ten od A. Geddes. Tamten który mi się podobał jest tylko na 3 lata dziecka, a nie 5 jak myślałam ;-)

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2011, 09:01

Witam z :ico_kawa: na dobry początek dnia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

09 gru 2011, 09:36

Hejka :-)

Jej ale u nas za oknem jest okropnie :ico_olaboga: ciemno, wieje i pewnie zaraz padać zacznie :ico_noniewiem:
A ja się dzisiaj wyspałam :-D zasnęłam koło północy i ciągiem spałam do 8 :-D

Kończymy z Emilką śniadanie i zabieramy się za pierniczki :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2011, 10:33

Jej ale u nas za oknem jest okropnie ciemno, wieje i pewnie zaraz padać zacznie
U nas tak samo z tym, że od rana pada ... :ico_noniewiem:

Wcinam śniadanko z dużą ilością szczypiorku :ico_haha_01:

No dla osłody dziewczynki troszkę pyszności za rozpoczęty 36 tydzień :ico_ciezarowka:
Obrazek

eSKa
4000 - letni staruszek

09 gru 2011, 11:36

Hej,
Mad ciuszki słodkie takie mega dziewczynkowe :ico_brawa_01:
Ja na razie nie chodzę na "szmatki" bo wiem że z pustymi rękami stamtąd nie wyjdę a po Olku góry ciuchów czekają i jeszcze koleżanki się oferują :-D
Dzięki za ciacho zaraz się poczęstuje, uwielbiam karpatki mniaaam, no i gratki za skończony kolejny tydzień :ico_brawa_01:

Jeśli chodzi o alergię to ja w podstawówce bez chusteczek nie mogłam się nigdzie ruszyć, nie wiem czemu moja mama nigdy nie zrobiła mi żadnych testów :ico_noniewiem: Na szczęscie teraz już jest OK :ico_sorki:
namawiałysmy z Emi Lilusię, że już może przychodzić na świat.
a ja dziś miałam sen że rodzę :-D samego porodu jakoś nie pamiętam ale potem odciągałam laktatorem mleko i tyleeeeeee go było że butelek mi brakło :ico_smiechbig: człowiek ma sny nie ma co :ico_puknij:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

09 gru 2011, 11:49

Hej dziewczyny,
ja się melduję, że u mnie wszystko ok. Czytam was na bieżąco w przerwach między porządkami świątecznymi ale weny do pisania brak :(
Mad. :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: za kolejny tydzień

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”