Ale spoko, spoko, kiedyś zaczną przesypiać całe noce
Dokładnie .Chociaż pomóc będziemy musieli chyba dzieciom bo moja Ola do 2,5 roku jadła mleko w nocy ale to chyba wina mamy bo ona miała i nadal ma że dziecko za mało je i ona sama ja budziła co równe 3 godz na karmienie a jak spała to na spiocha dawała.
w ogóle zastanawiam sie nad sprzedarzą swojej karuzelki
Ooo ja mam Fisher price rainforest karuzelę i bardzo często małej włączam melodie z kręceniem i od zakupu czyli prawie miesiąc baterii nie wymieniałam.
potem może jeszcze na wieczór pójdę poszaleć
Ojj ja to najbardziej wieczorem lub późnym popołudniem lubię jeździć , gdy lampy świecą jest tak cudnie .
To wy widzę jeździcie na lepsze stoki , my tutaj takie malutkie ale dla nas wystarcza .
inia to faktycznie ładnie ci śpi.I zdrówka dla was , coś się was złapało i puścić nie chce .
Moja wczoraj tak jak wam pisałam zasnęła o 20 , o 22 się obudziła i myślę no to super , nakarmiłam ale ona się rozbudziła i śmieje się w głos gada do mnie.Myślę cudownie , ale położę się koło niej pogadam i może się szybciej zmęczy , i faktycznie niecałe 10 min gaworzyła i patrzę a jej oczka opadają więc szybko do koszyka i ładnie spała.Tylko o 4 się obudziła i nie spała 40 min ale tak to super było.Teraz znów śpi ,pojedzona przebrana po nocy , pogadaliśmy wszyscy z nią i padła.
Iza jak usłyszy pozytywkę to od razu gada i się śmieje, także do spania u nas się nie sprawdza
Moja też gada do tych stworów , śmieje się ale po jakimś czasie męczy se i lulu.
Stawiam
na 2 miesiące mojej córci .Rany jak czas leci .
U nas dziś słonecznie chociaż nie wiem jak temp jest , może uda mi sie szybko ogarnąć domek i wyjść na długi spacer.