Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2011, 21:24

kingoza, przy Tobie to ja wygladam jak wieloryb albo przemytnik arbuzow ale pocieszam sie,ze moja macica 3 raz sie rozciaga :ico_oczko: :ico_wstydzioch:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2011, 21:26

iw_rybka, zerkłam teraz na fotkę mojego brzuszka z tego etapu ciąży i masz podobnej wielkości :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2011, 21:27

i masz podobnej wielkości :-D
- oj to Ty sie dobrze dowiedz ile Martynka wazy,bo ja rodze duuuuze dzieci,ktore maja duze domki :-D

[ Dodano: 10-12-2011, 20:37 ]
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... start=1360

a tu z Zuzka w 25 TC,matko,teraz moje dziecko chyba bedzie wazylo 7 kg :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2011, 21:40

oj to Ty sie dobrze dowiedz ile Martynka wazy,bo ja rodze duuuuze dzieci,ktore maja duze domki
Jaka by nie była i tak urodzić trzeba hehe :-) A wielkość brzucha na szczęście nie świadczy o tym jaka wielka jest dzidzia :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 gru 2011, 21:50

A wielkość brzucha na szczęście nie świadczy o tym jaka wielka jest dzidzia :-)
- wlasnie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2011, 22:12

Dziewczynki ale śliczne brzuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: agasio ja mam taki jak twój bardziej rozlany brzuszek wiec napewno mamy w nich córeczki :ico_brawa_01:

iw_rybka, mi twój brzuszek też na dziewczynkę wygląda :-) :ico_brawa_01:

Byłam na imprezie zakladaowej ale sie objadłam że chyba zaraz pęknę fajnie było impreza jeszcze trwa bo jest zakrapiana i z dj-em szkoda że musiałam już iść bo nie wypadało żebym dłużej siedziała i tak sie czułam dziwnie :ico_wstydzioch: .

Moim dziewczynom w pracy sie nie podoba imię Ula bo mamy tam taka straą pannę 50-cio paro letnia i trochę zdziwaczałą i dziewczyną sie kojarzy z tą włąsnie panią Ulą i mi nagadały ehhhh :ico_olaboga:

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

11 gru 2011, 09:47

witam Niedzielnie, pewnie jeszcze śpicie a ja już nadrabiam zaległości:) Dzis mała tak szaleje w moim brzuchu, ze mi spać nie daje:)
Dziękuję za komplementy.
Dziewczynki ale śliczne brzuszki agasio ja mam taki jak twój bardziej rozlany brzuszek wiec napewno mamy w nich córeczki
tez tak mysle, bo z synkiem wyglądałam zupełnie inaczej
Kingoza - Ty chudzinko, tylko pozazdrościć takiej figury w ciąży, brzusio śliczniutki
Rybko- brzusio śliczny i wcale nie jest taki wielki jak piszesz, normalny:)
dziewczynki- wstawiac zdjecia
Asiab- daj sobie spokój, ja tam nie mówie nikomu z pracy jakie imię wybraliśmy, bo zawsze znajda sie tacy, co skrytykują, bo im sie źle kojarzy, ono ma sie Wam rodzicom podobać i pasowac do Waszej dzidzi.
Jak byłam w ciąży z Damiankiem to cały czas miał sie nazywac Bartek, jak sie urodził i zaczelśmy tak do niego mówić, to mi to imię wcale nie pasowało do niego i po dwóch dniach zmieniliśmy na Damianka.
iw_rybka napisał/a:
oj to Ty sie dobrze dowiedz ile Martynka wazy,bo ja rodze duuuuze dzieci,ktore maja duze domki
Jaka by nie była i tak urodzić trzeba hehe A wielkość brzucha na szczęście nie świadczy o tym jaka wielka jest dzidzia
Mad , masz rację, Nie sugerujcie sie wielkością brzusia, moja koleżanka, miała brzuch ogromny a dziecko urodziła 2800, ja z Sylwią miała malutki tylko 8 kg do przodu, a urodziłam ją 3900 i 62 cm- na moje warunki i pierwsze dziecko to był olbrzym, a porodu nie wspminam źle.

[ Dodano: 11-12-2011, 08:53 ]
Dzwoneczek, obowiazkowo dizs chcę zobaczyć Twoje zdjecie :ico_haha_02:
Brodzikowa- co tam znowu u Ciebie kobietko nie tak, wygadaj sie tutaj na forum to moze bedzie lepiej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2011, 10:48

wiatm mamusie :-D
Boze jaki ja mialam sen :-D .... ze jestem w szpitalu na badaniach i lakarz do mnie mowi ze musze teraz urodzic i ja wpadlam w panike i plakalam ze sie boje ze nie teraz .. a lekaz mowi ze mam juz 3 cm rozwarcia i wyslal mojego meza do domu zeby mi przyniosl pizame :-D haha .. :ico_haha_01: :ico_haha_01: a ja w szloch ze chce z nim urodzic i ze nie zdazy jesli pojedzie do domu ...az sie obudzilam :ico_sorki:
kingoza, przy Tobie to ja wygladam jak wieloryb
do wielporyba Ci jeszcze wiele brakuje ... nie przesadzaj kochana:-D ja na poczatku myslalam ze naprawde jestes "spora" kobitka ale na zdjeciach wygladzasz normalnie a nie grubo ... nie przesadzaj... :-) jestes mamusia 2 dzieci i tak niezle sie trzymasz :-D
Moim dziewczynom w pracy sie nie podoba imię Ula bo mamy tam taka straą pannę 50-cio paro letnia i trochę zdziwaczałą i dziewczyną sie kojarzy z tą włąsnie panią Ulą i mi nagadały ehhhh :ico_olaboga:
a tam ... nie sluchaj sie ludzi bo zawsze ktos znaldzie jakies "ALE" :-)
Kingoza - Ty chudzinko, tylko pozazdrościć takiej figury w ciąży
jeszcze sie nie ciesze, bo wlasnie slyszalam ze to w 3 trymestrze tyje sie najwiecej :ico_sorki: wiec wszystko moze sie zmienic :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

11 gru 2011, 11:02

iw_rybka, mi twój brzuszek też na dziewczynkę wygląda :-) :ico_brawa_01:
- no ja mysle :ico_oczko:

Moja kuzynka jest w ciazy,tzn kuzynka meza,chrzestna Zuzi,zdecydowali sie na drugie dziecko po 8 latach i marzyli o synu,ja o corce - no i u nich teraz wychodzi,ze jednak jest dziewczynka,a mi tesciowa mowi,ze za dobrze wygladam na corke i pewnie syn bedzie,no i te wymioty jak z Andrzejkiem w ciazy i juz mnie stres lapie,ze jednak chlopczyk,wiec tesciowa wymyslila,ze sie z Aga zamienimy :ico_oczko:

hehe ale nie ma tak - co bedzie to bedzie,byle zdrowe,nie? :ico_sorki:

:ico_sorki: :ico_sorki:
bo nie wypadało żebym dłużej siedziała
- e tam,nie jestes chora,tylko w ciazy,a ciaza ma swoje prawa,m.in takie,ze sie nie pracuje :-D
z tą włąsnie panią Ulą i mi nagadały ehhhh :ico_olaboga:
- hehe,tamta jest stara i zdziwaczała,a Twoja bedzie bezroska i wspaniala :ico_brawa_01:
Dzis mała tak szaleje w moim brzuchu, ze mi spać nie daje:)
- ale fajnie,moje male tylko delikatnie daje znac,ze tam mieszka :ico_oczko: Bo ja cal czas marudze,ze nie czuje,ze w ciazy jestem :ico_oczko: Tylko jak sie narobie za duzo :ico_sorki:
i wcale nie jest taki wielki jak piszesz, normalny:)
- dziekuje,mi sie tez wydaje,ze nie jest aaaaaaz tak ogromny,zeby zaraz mi 7 czy 9 m-ca wmawiac,ale tyle ldzi mi to mowi,ze juz uwierzylam :ico_wstydzioch:
No i jak widac z Zuzka w 25 mialam taki sam jak teraz :ico_wstydzioch:
.az sie obudzilam :ico_sorki:
- hehe,a im blizej porodu,tym te sny beda dziwniejsze :ico_oczko:
jestes mamusia 2 dzieci i tak niezle sie trzymasz :-D
- hehe,dziekuje :ico_brawa_01:
ze to w 3 trymestrze tyje sie najwiecej
- to nie tak,w tym 3 trymestrze,to dzidzius masy nabiera,piersi sa bardziej pelne,przez co ciezsze,zbiera sie woda w oragnizmie ale to o niczym nie swiadczy :ico_nienie: Ja z Andrzejkiem na koniec mialam prawie 30 kg do przodu a jak mnie maz po porodzie odbieral,juz mialam 14 kg mniej,ciuchy na mnie wisialy,bo ta woda ze mnie zeszla :ico_sorki:

Ja dzis w domku z dziecmi sama,maz w pracy na dniowce :ico_placzek: No ale zeby nam sie nie nudzilo,zaplanowalam na dzis robienie ciasteczek i pierniczkow,mielismy robic wczoraj ale zmeczylo mnie okropnie sprzatanie :ico_olaboga: A posprzatalismy ladnie,czuc juz swieta :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Brodzikowa
Maniak forumowy
Maniak forumowy

11 gru 2011, 11:05

witojcie;*

Wczoraj chyba mialam jakis Kryzys.....hehe ale juz po nim,.....

Nowy Dzien Nowe szanse....eheh :-D

nasz Plan:

-Kosciółek
-Obiadek u Tesciów

Miłego Dnial*

Sliczne Brzusie Macie

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”