- oj to Ty sie dobrze dowiedz ile Martynka wazy,bo ja rodze duuuuze dzieci,ktore maja duze domkii masz podobnej wielkości
tez tak mysle, bo z synkiem wyglądałam zupełnie inaczejDziewczynki ale śliczne brzuszki agasio ja mam taki jak twój bardziej rozlany brzuszek wiec napewno mamy w nich córeczki
Mad , masz rację, Nie sugerujcie sie wielkością brzusia, moja koleżanka, miała brzuch ogromny a dziecko urodziła 2800, ja z Sylwią miała malutki tylko 8 kg do przodu, a urodziłam ją 3900 i 62 cm- na moje warunki i pierwsze dziecko to był olbrzym, a porodu nie wspminam źle.iw_rybka napisał/a:
oj to Ty sie dobrze dowiedz ile Martynka wazy,bo ja rodze duuuuze dzieci,ktore maja duze domki
Jaka by nie była i tak urodzić trzeba hehe A wielkość brzucha na szczęście nie świadczy o tym jaka wielka jest dzidzia
do wielporyba Ci jeszcze wiele brakuje ... nie przesadzaj kochana:-D ja na poczatku myslalam ze naprawde jestes "spora" kobitka ale na zdjeciach wygladzasz normalnie a nie grubo ... nie przesadzaj...kingoza, przy Tobie to ja wygladam jak wieloryb
a tam ... nie sluchaj sie ludzi bo zawsze ktos znaldzie jakies "ALE"Moim dziewczynom w pracy sie nie podoba imię Ula bo mamy tam taka straą pannę 50-cio paro letnia i trochę zdziwaczałą i dziewczyną sie kojarzy z tą włąsnie panią Ulą i mi nagadały ehhhh
jeszcze sie nie ciesze, bo wlasnie slyszalam ze to w 3 trymestrze tyje sie najwiecejKingoza - Ty chudzinko, tylko pozazdrościć takiej figury w ciąży
- no ja mysleiw_rybka, mi twój brzuszek też na dziewczynkę wygląda![]()
- e tam,nie jestes chora,tylko w ciazy,a ciaza ma swoje prawa,m.in takie,ze sie nie pracujebo nie wypadało żebym dłużej siedziała
- hehe,tamta jest stara i zdziwaczała,a Twoja bedzie bezroska i wspanialaz tą włąsnie panią Ulą i mi nagadały ehhhh
- ale fajnie,moje male tylko delikatnie daje znac,ze tam mieszkaDzis mała tak szaleje w moim brzuchu, ze mi spać nie daje:)
- dziekuje,mi sie tez wydaje,ze nie jest aaaaaaz tak ogromny,zeby zaraz mi 7 czy 9 m-ca wmawiac,ale tyle ldzi mi to mowi,ze juz uwierzylami wcale nie jest taki wielki jak piszesz, normalny:)
- hehe,a im blizej porodu,tym te sny beda dziwniejsze.az sie obudzilam
- hehe,dziekujejestes mamusia 2 dzieci i tak niezle sie trzymasz
- to nie tak,w tym 3 trymestrze,to dzidzius masy nabiera,piersi sa bardziej pelne,przez co ciezsze,zbiera sie woda w oragnizmie ale to o niczym nie swiadczyze to w 3 trymestrze tyje sie najwiecej
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość