No ona właśnie po spacerku tak mi długo spała , bo tak to to tylko drzemki ma takie po 30 - 60min .szkieletorek, to ładnie ci maleńka śpi:) moja tak długo to tylko po spacerkach,inaczej to czujna jest haha
Wiesz co no na pewno się wiele zmieniło po narodzinach małej.Wiadomo że ona teraz jest najważniejsza i jej potrzeby są na pierwszym miejscu . Ja nie mam ochoty na sex ani siły a on ciągle mi o tym mówił że potrzebuje tego.o córeczkę, nie którzy faceci tak mają, niby jest wszystko dobrze a jednak czują się odrzuceni a może po prostu coś nie tak poszło w pracy ?
więc może to jest powodem Jego złości jeśli chodzi o sex to u ans nie było z tym problemu A rozumiał ze ja jeszcze nie chciałam ale nie każdy facet taki jest tym bardziej że u nas to już 2 dziecko i wiemy co nas czeka a może u Was Jego to trochę przerosło?Wiadomo że ona teraz jest najważniejsza i jej potrzeby są na pierwszym miejscu . Ja nie mam ochoty na sex ani siły a on ciągle mi o tym mówił że potrzebuje tego.
to może być duży problem, po narodzinach Tuśki u nas było podobnie, także nic Ci nie poradzę, bo nie znam sposobu na to by to rozwiązać, u nas pomógł czasJa nie mam ochoty na sex ani siły a on ciągle mi o tym mówił że potrzebuje tego.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości