Hej :) Ale nastukałyście:) Cały dzień z doskoku podczytuję ale nie mam nawet jak odpisać:)
karina masakra ten facet... brak słów dla takich. Ale teraz akurat w rodzinie jest podobno sytuacja, mąż mojej ciotki wyprowadził się od niej i zostawił ją tak samo bo stwierdził że to jednak nie jego bajka i on jest zbyt zmęczony.... Żenada... Chłop ma ponad 30 lat a jak 16latek się zachowuje
szkieletorek szkoda że się u was tak dzieje... może faktycznie w święta się polepszy...
Ja się wkurzyłam na mojego P w sobotę strasznie ale my to długo nie potrafimy się nie odzywać. Niby uparci jak osły obydwoje jesteśmy, ale w kłótni czy obrażeni to długo nie wytrzymujemy. W niedziele po południu już było po wszystkim:)
Dzisiaj byłam dowiedzieć się o chrzciny. Chcemy chrzcić w parafii P bo tu mieszkamy i okazuje się że muszę mieć zgodę z mojego kościoła żeby mi dziecko ochrzcili w innej parafi
Ale przynajmniej ksiądz nie robił wielkiej afery z tego że ślubu nie mamy, trochę się krzywił ale powiedział że ochrzczą dziecko.
A co do odrostów to ja w sierpniu kupiłam sobie groupon za fryzjera i ostatnio właśnie byłam na farbowaniu i strzyżeniu:) P z mała zostawiłam i wybyłam n a4 godz zrobić się na bóstwo