To straszne!!!! Ja bym chyba tego nie przeżyła...... a co się tej dziewczynce stało??? To straszne kiedy takie maleństwa odchodzą [*]Zdołowana w tym szpitalu strasznie byłam, bo w sobotę zmarła 9-cio miesięczna dziewczynka
To straszne!!!! Ja bym chyba tego nie przeżyła...... a co się tej dziewczynce stało??? To straszne kiedy takie maleństwa odchodzą [*]Zdołowana w tym szpitalu strasznie byłam, bo w sobotę zmarła 9-cio miesięczna dziewczynka
[*][*]w sobotę zmarła 9-cio miesięczna dziewczynka![]()
Będzie zielony, ale nie limonka, coś trochę jaśniejszego od zieleni butelkowej- jestem ciekawa jak to wyjdzie na całości.Jaki kolor lacobelu wybrałaś ostatecznie?
TakChyba bardzo wysokie macie mieszkanie-tak przynajmniej mi się wydaje na tych zdjęciach.
Kupiliśmy mu w ikei na zabawki tą skrzynkę, a on ma kupę radochy jak samego go tam włożymyMaksio znalazł sobie fajny kojec do zabawy
dziękujęKoroneczka, sliczny domek![]()
![]()
Taki okres na choroby niestety, głowa do góry, wszystko się ułoży. Musisz być silna i uśmiechnięta dla dzieciaczków!!!ja juz naprawde powoli mam wszystkiego dosyc, przerasta mnie wszystko
Kurcze właśnie nie wiemdziewczyny co kupujecie mezom i dzieciakom pod choinke?
Mnie to już chyba przerosło wszystko.
Tosia tez tak lubia on ma kupę radochy jak samego go tam włożymy
Zdrówka. Uważaj przy elofenie/eurespalu bo czasami niektóre maluchy mają drgawki.jestesmy po wizycie
mowil ze w oskrzelach slychac zalegajaca wydzieline, dostala deflegmin i elofen
moze Ci bedzie latwiej jak napiszesz co sie stalo
![]()
Dzięki dziewczyny, to problem nie problem, chyba za długo siedzę w domu i mam za dużo wolnego czasu i różne głupoty przychodzą mi do głowy.murchinson oby się szybko problemy rozwiązały
Za to Mateuszowi się odwidziało, leżenie na plecach czy brzuchu-to nie dla niego, chyba że śpi lub jest bez pieluszki. Uwielbia siedzieć, a jak tylko go bierzemy na kolana to albo chce konika albo próbuje prostować nóżki i stawać.Liwia nie za bardzo chce, ona uwielbia na brzuszku leżeć
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość