Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 11:27

Wklejałam Wam ściągawkę :-) Zapisać obrazek na dysku i zerkać ;-)

Obrazek

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

13 gru 2011, 11:29

Zapisane na dysku :ico_sorki: Mad

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 11:32

a ja ide spac :-) :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Sylwia

13 gru 2011, 11:34

mama_zuzi słodkich snów :)

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

13 gru 2011, 11:45

hej :ico_ciezarowka:
Sylwia i Evelka- nie wkręcać sie wzajemnie, niebawem poczujecie ruchy i bedziecie miały ich dość, moja mała tak szleje w nocy , ze ostatnio ciągla mi spac nie daje. Ale jak sie nie rusza to też mi jakoś dziwnie, w ogóle to przyjmuje takie śmieszne pozycje , ze czsami cały brzuch mi tak na jedna stronę wypycha i mam szpica;)
Mamozuzi- moje dzieci też były grzeczne i po roku też już potrafiły całą noc przespać, wieć przeraża mnie trochę to co czytam, a do spokojnych tez nie należę:)
Mam do Was pytanie, w sobotę była u mnie koleżana i powiedziała mi, ze powinnam już w trzecim trymestrze regularnie pić napar z liści malin, ze to pomaga na skurcze , ze łatwiej sie rodzi. Ona piła i dzięki temu szybko urodziła. Jak poczytałam o tym w necie to na ten temat są sprzeczne opinie, niektórzy uważają , ze jest to środek poronny. Co Wy na to, czy któraś o tym słyszała?
Gratuluję wam dziewczynki połowinek, z górki zawsze szybciej:)

Awatar użytkownika
Brodzikowa
Maniak forumowy
Maniak forumowy

13 gru 2011, 11:49

hej :ico_ciezarowka:
Sylwia i Evelka- nie wkręcać sie wzajemnie, niebawem poczujecie ruchy i bedziecie miały ich dość, moja mała tak szleje w nocy , ze ostatnio ciągla mi spac nie daje. Ale jak sie nie rusza to też mi jakoś dziwnie, w ogóle to przyjmuje takie śmieszne pozycje , ze czsami cały brzuch mi tak na jedna stronę wypycha i mam szpica;)
Mamozuzi- moje dzieci też były grzeczne i po roku też już potrafiły całą noc przespać, wieć przeraża mnie trochę to co czytam, a do spokojnych tez nie należę:)
Mam do Was pytanie, w sobotę była u mnie koleżana i powiedziała mi, ze powinnam już w trzecim trymestrze regularnie pić napar z liści malin, ze to pomaga na skurcze , ze łatwiej sie rodzi. Ona piła i dzięki temu szybko urodziła. Jak poczytałam o tym w necie to na ten temat są sprzeczne opinie, niektórzy uważają , ze jest to środek poronny. Co Wy na to, czy któraś o tym słyszała?
Gratuluję wam dziewczynki połowinek, z górki zawsze szybciej:)
jesli chodzi o Napar to go sie pije jak cchesz wywołac skurcze...tak czytalam i tak wiem....

Dobry......

pochmurnie i Nudnoo

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 12:10

agasio, ten napar pije sie bliżej porodu podobno działa

[ Dodano: 13-12-2011, 11:12 ]
Ja tam wierze że ja w ciąży jest sie nerwowym to dziecko też takie jest po urodzeniu u mnie sie sprawdziło ja ciąże z Frankiem całą przeryczałam non stop szpitale jak tylko coś mnie bolało to już sobie wkrecałam ojjjj masakra byłam tak przewrazliwiona i Franek po urodzeniu dał mi w kość tak do 8 m-cy póżniej juz standard. Do tej pory nie przespał jeszcze sam całej nocki.

Awatar użytkownika
Sylwia

13 gru 2011, 12:25

ten napar pilam przed porodem , bylam po terminie... nie pij teraz bo to moze wywolac skurcze... :/

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 12:30

no ja w obu ciążach bylam raczej spokojna
i jagoda to uosobienie spokoju a majka.................same wiecie

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2011, 13:20

witam kochane .. jak sie macie??? :-) postaram sie przeczytac to co mnie ominelo :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”