NICOLA_1985, moja Zuzka tez ze mna bardziej zwiazana jest niz z tata,ale jak ma byc inaczej skoro to ja z nia na rehabilitacje jezdze,ja z nia w domu wiecej czasu spedzam itp
Rybcia miałam pytać wcześniej, ale ja ostatnio zakręcona jak ruski termos... jak czuje się teściu?
Wczoraj w przedszkolu robili bombki ręcznie malowane. Przyjechały jakieś osoby pokazały dzieciom różne techniki na filmie, a później pomagali im tworzyć. Jak znajdę chwilę to pstryknę fotkę.
hej
ja mam teraz mało czasu bo S. na wolnym no to wiadomo.. hehe po za tym taki okres przedświąteczny to jest dużo spraw..
Karolina teraz chora to wiadomo nocki ma średnio przespane, budzi się jak zwykle, a o 5.00 rano przychodzi do nas i się wciska do nas do łożka
Krystian tez chory ale on to maxymalnie raz się budzi w nocy a tak przeważnie to wcale
- tesciu juz super,rzucil fajki natychmiast,czyli po zawale juz nie wzial do ust papierocha,przytyl 8 kg,przeszedl testy wysilkowe i wrocil do pracy Musi brac leki juz do konca zycia,pilnowac diety ale ogolnie jak sam mowi,pozyje jeszcze kolejne 60 lat
NICOLA_1985, moje dzieci tez chore Andrzejek nawet dosc powaznie,mamy skierowanie do poradni chematologicznej
aniawlkp86, spuchly mu wezly chlonne bez dodatkowych innych dolegliwosci i dostalismy skierowanie do poradni chematologicznej,maz dzis poszedl prosic,zeby baba go obejrzala,bo termin wolny pierwszy byl na 2 stycznia,ale stara jakas wredna gruba baba siedziala i z laska go obejrzala i kazala przyjsc 2 stycznia