hehe chyba pomyliłaś tematya zwłaszca mało tematu mam o seksie bo znów zapominam co to takiego

Ja witam, i też nie zaglądam, bo choróbki wkoło, i brak sil na cokolwiek

hehehehehe dobre dobre dopiero zobaczyłam, że tematy pomyliłam, no cóż siedzimy na tych samych wątkach i sie pokiełbasiło, zwłaszcza, ze czytam z doskoku. Mój laptop prawie cały czas działa ale ja porzy nim siedze nie wiele, co zaglądnę przeczytam i zaraz musze lecieć coś robić a to dzieci a to jedzenie a to coś.hehe chyba pomyliłaś tematy , tu raczej o seksie nie piszemy
oj na tamtym wątku też jest ostatnio ciszaa no bo wszystkie na inny temat sie przezuciły i dlatego tu cisza i pomyłki tematyczne ha
a co dobrego będziesz pitraszyć?jutro pitraszenie
ja zamówiłam na all taką 220 dużą. zawsze mieliśmy żywą no ale z racji że Miki by zbierał igły to będzie sztuczna.w tym roku darujemy sobie tą dużą,
omatko. muszę upiec cappuccino i snickersa, tort mam zamówiony, a z dań ciepłych to standard flaki, jakieś roladki schabowe, sałatki itp itd :)a co dobrego będziesz pitraszyć?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość