mój mały to i ponad miesiac miał więc spoko czekaj, bo jak juz zejdzie wszystko to wtedy mozesz zacząć wypróbowywać produkty białkowe pokolei i obserwowac co szkodzi a co nie
Aha.No to w takim razie uzbrajam się w cierpliwość. Jeśli nie będzie się jej pogarszać to nie idę z nią do lekarki bo ona da mi na pewno na kilka dni MM a ja nie chcę jej tego dawać, wole odstawić kolejną rzecz. I z próbowaniem czegoś nowego wiem , na razie czekam aż jej całkowicie zejdzie , potem odczekam jeszcze kilka dni i dopiero coś spróbuję.
Przemek jest w szpitalu
Ojoj , trzymaj się kochana ,teraz na pewno będzie już lepiej bo wiadomo co mu dolega i lekarze go mają pod swą opieką. Mężowi dużo zdrowia a tobie siły.
musze dzis sie zwazyc
Ja od kilku dni mam wagę rozładowaną i nie wiem ile ważę , ale widzę po ubraniach że coś chyba spadło w dół po tej diecie z czego nie jestem zadowolona.
Aaa ellibel a jak twoja waga ?Bo ty nadal ćwiczysz przecież.
jak bede miala czas to zajrze pozniej
Jak tylko dzieci ci pozwolą to wpadaj jak najczęściej.
co do główki to Iza ma ładną okrągłą
A moja z jednej strony ma taka bardziej wklęśnięta czy jak by podcięta .Ciekawe czy się to wszystko poprawi jej.
we wtorek już chcemy ubrać choinkę
Ja chyba też we wtorek lub środę ubiorę.Zależy kiedy P mi zetnie i przyniesie .
ja uważam że raz na jakiś czas też musimy być egoistkami i pomyśleć o sobie samej
Ja wcale nie uważam że wtedy jesteśmy egoistkami.Oddajemy się całkowicie dzieciom mężowi i obowiązkom a gdzie w tym wszytskim jesteśmy ,,MY,, ?Mężowie sobie pójdą do pracy tam mają znajomych, czy wychodzą czasem gdzieś a my wiecznie z dziećmi, nawet jeśli wychodzimy to przynajmniej ja zazwyczaj z mała więc należy się i nam troszkę spokoju.
Piotruś ssie pierś jakieś 2-3 min., czy to mozliwe, że on sie najada?
Moja nie wiele dłużej ssie i chyba się najada bo przybiera w granicach norm jakie są , nie je co godz tylko co 2-3 jeśli nie śpi .
na ostatniej wizycie okazało się, że przybrał tylko 70g w 11 dni. Co o tym myślicie?
A co na to właśnie pani doktor?
Dzieci chyba z każdym tyg będą mniej przybierać bo gdyby przybierały zawsze tak jak na początku to mielibyśmy w wieku 3 lat małe słoniątko .
[ Dodano: 16-12-2011, 14:38 ]
A u nas ...
Mała tak jak pisałam zasnęła po 19 parę minut.Potem o 24 karmienie , kolejne o 4 i już tyle spania do 6. Ale chociaż tyle że nie płacze tylko leży grzecznie koło nas i gada sobie .
Ja się nawet przyzwyczaiłam troszkę do tego że tak wstaje.Ale spróbuję tak robić jeszcze kilka dni jeśli nadal będzie tak wstawać to chyba nie będę jej tak wcześnie kłaść.
Choć nie powiem bo cisza w domu i czas dla siebie od 20 to jest fajna rzecz.
O 11 była godz na spacerku z tatusiem a ja przygotowałam obiad. Teraz śpi już 3:30 min tak że śpioch mały , ale taka długa ma tylko jedną drzemkę a reszta to po jakieś 30-40 min .
Pranie się robi , popołudniu zrobię sobie paznokcie i brwi i chyba po części spakuję torby by jutro było mnie roboty.