Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 gru 2011, 20:57

Mad., podrzuć mi proszę też ten link to sprawdzę na naszych wynikach z ostatniego usg

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 gru 2011, 21:07

U mnie też strasznie wieje.
ja nie wiem na kogo trafie przy porodzie, mój lekarz niestety nie pracuje w szpitalu w którym będę rodzić. mam nadzieję, że dam radę i nie będzie tak źle. Póki co to jestem coraz bardziej przerażona,

[ Dodano: 16-12-2011, 20:09 ]
Dziewczyny wam też wyskakują błędy jak chcecie dodać wpis na forum?

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2011, 21:15

Tak cały czas... :ico_noniewiem:
Póki co to jestem coraz bardziej przerażona,
Eeeee nie myśl tak :-) :-) będzie ok, bo musi tak być !

eSKa
4000 - letni staruszek

16 gru 2011, 21:19

Hejka
Aga26 sesja rewelacyjna :ico_brawa_01: , nie mogłam się napatrzeć na te zdjęcia, pięknie wyglądacie i super z was rodzinka. Co to za ciasteczka, bardzo apetycznie wyglądają i zastanawiam się czy duzo roboty przy nich?? Nie wiem czy podawałaś przepis ale jakbyś mogła to wyslij na priva , no chyba że dużo czasu pochłania ich przygotowanie to nie :ico_oczko:

Mad śliczna córcia siedzi ci w brzuszku , oj będzie córeczka tatusia :ico_haha_02: , i brawa za udane zakupki ,
kurcze ja nie wiem kiedy mi się uda wybyć z domku tak na zdrowo :ico_placzek:

Jadzia ale wpadka z tym przelewem, oj każdy by się wkurzył, :ico_zly:

Gabi ale mi smaka na Maca zrobiłaś, a nawet nie ma mi kto zajechać :ico_placzek: Olo spi wiec go nie zostawie a mąż na wigili firmowej :ico_noniewiem: ,

margolcia gratki za ostatnie okienko finisz coraz blizej :ico_brawa_01:

dla reszty :ico_ciezarowka: :ico_buziaczki_big: bo nie pamietam co miałam napisać :ico_wstydzioch:

U mnie dziś pracowity dzionek, dużo porobiłam :ico_brawa_01: podłogi czyściochy i sterta prania wyprasowana :ico_brawa_01: zaliczyłam też lekarza rodzinnego bo dziś do mojego kataru, bolącego gardła dołączyło bolące ucho i ropiejące oczy :ico_szoking: :ico_szoking: normalnie nic tylko se w łeb strzelic :ico_olaboga: Tak więc dostałam antybiotyk i modle sie żeby jak najszybciej zaczął dzialać :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 gru 2011, 21:35

od rana mi coś takiego wyskakuje
eSKa, przepis znajdziesz na moich wypiekach, ciasteczka nazywają się chockolate crinkles :-) Robi się je dość szybko bo najlepiej w jeden dzień zrobić ciasto wsadzić do lodówki a na następny dzień piec :-) w smaku przynajmniej dla mnie są nieziemskie :-D

U mnie mniej więcej sie pokrył wynik z usg z tym co na tej stronce wyskakuje :-D

eSKa
4000 - letni staruszek

16 gru 2011, 21:53

przepis znajdziesz na moich wypiekach, ciasteczka nazywają się chockolate crinkles
dzięki już znalazłam :ico_haha_02: i chyba się skusze na wypróbowanie przepisu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2011, 21:56

szyszeczka napisał/a:
Tak cały czas... :ico_noniewiem:
a już myślałam że to tylko u mnie :ico_zly: :ico_zly:
Aga26 sesja rewelacyjna :ico_brawa_01:
No zapomniałam o niej napisać ,zakochałam się normalnie cudne fotki i piękna pamiątka też bym taką sesje chciała :ico_sorki: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 gru 2011, 22:03

jestem

wow 4 strony mam do nadrobienia

co do usg wszystko w normie, mala lezy glowka w dol ale jeszcze nie jest w kanale i troche sie wierci to w lewo to w prawo, dlatego czasami serduszko jest w innym miejscu
co do wagi to na dzien dzisiejszy wazy 3060 czyli troszke ponad 3kg
ginka powiedziala ze duza nie jest ale grubiutka i co najfajniejsze ma dlugie wlosy :ico_brawa_01: ginka pokazywala mi jak stercza :ico_brawa_01:
do porodu nie powinna byc wieksza niz 3.700 - 4 kg wiec dla mnie super
szyjka dalej dluga
ale zasmucila mnie jedna rzecza bo z racji tego ze mialam ta plastyke krocza po ostatnim porodze nie nadaje sie do normalnego porodu bo w sodku mam blizny i moge popekac i bedzie mnie czekac znow ta sama operacja a to juz bedzie trudne szyc po bliznach,
dala mi takie pismo ktore mam pokazac w szpitalu ze wg niej kwalifikuje sie do cc, ktorej tak bardzo nie chce :ico_placzek:
sama nie wiem co mam robic
chcialabym zeby mnie w szpitalu obejrzeli czy nadaje sie do porody SN
ale oni tu nie chca badac :ico_placzek:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 gru 2011, 22:09

na dzien dzisiejszy wazy 3060 czyli troszke ponad 3kg
No to waga fajna :-) :ico_brawa_01: Różnica między naszymi królewnami to 300g, więc nie tak dużo.
Ciekawe jak długie włoski będzie miała ślicznotka :-)
Jeśli lepsze dla Twojego dobra jest CC to chyba bym się zdecydowała, by nie komplikować sobie bardziej sprawy :ico_noniewiem: Wiadomo, nie jest to po Twojej myśli i ciężko się z tym pogodzić. Ale weź pod uwagę swoje i małej dobro. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 gru 2011, 22:10

Beatka78, fajną wagę będzie miała Hania :ico_brawa_01: oby tak zostało :-)
Co do porodu to może faktycznie ginka miała rację z cc. U mnie moja ginka mi ostatnio powiedziała że będę musiała być nacięta bo blizna która się rozeszła po porodzie jest duża a wiadomo blizna nie jest rozciągliwa i jest duża szansa (tym bardziej że Borys malutki nie będzie) że bez nacięcia mogę popękać.
Także wydaje mi się że lepiej przecierpieć cc niż później chodzić po lekarzach i naprawiać porozrywane krocze :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”