no to fajnie a tak o finanse sie martwilasmam auto sluzbowe, coprawda cienias, ale mam czym zawozic oliwke do zlobka i dojechac do pracy. do konca roku skladam wniosek do urzedu miasta o przydzial mieszkania komunalnego jako samotna matka z dzieckiem. moze po znajomosci uda sie cos przyspieszyc.
jedna sasiadka mi powiedzialla przed moja wyprowadzka ze ciagle slyszala jak on drze morde i ze dobrze robie odchodzac. zagadam z niaa powiedz czy afery jakie ci robil byly glosne? bo moze warto z sasiadami zagadac, a masz jakas obdukcje??? mowilysmy ci bys robila to sa dobre dowody
koniecznie zapytaj, może pomożejedna sasiadka mi powiedzialla przed moja wyprowadzka ze ciagle slyszala jak on drze morde i ze dobrze robie odchodzac. zagadam z nia
obdukcja jak obdukcja ale ten fakt warto zgłosić na policję. Nie możesz pozwolić sobą pomiatać.obdukcji nie ma sensu robic, bo pastwil sie nade mna tak ze nie bylo siniakow czy krwi., ale wczoraj jak przyszedl odwiedzic oliwke, o ja glupia, moich rodzicow nie bylo, to cos go wkurzylo z moich odzywkach do niego i wzial mnie za fraki przewlukl do drugiego pokoju rzucil mocno na lozko i uderzylam glowa o sciane. powiedzial ze nie bede robicc z niego psychola i ze to moja wina ze on taki jest. mam tylko guza nabitego i troche boli. wiec raczej nic z tym nie zrobie. nigdy wiecej nie wpuszcze go tutaj chyba ze jeszcze ktos bedzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość