ja kiedyś właśnie o tym pisałam że mnie ta kość pobolewa szczególnie w nocy i czasem jak wstaje to jak stara baba sie ruszam .tak w ogole to zauwazylam ze od niedawna przy dluzszym siedzeniu np. przy kompie pobolewa mnie kosc ogonowa jak jestem w pionie albpo leze to przechodzi .... tez tak macie ??
ja tez sie nie mogę doczekaćiw_rybka, a ty jutro masz usg nie mogę sie doczekac wiadomości...a na którą???

A ja za tydzień usg 4d

Sylwia ja już wszystko na zgagę wypróbowałam te mleczka wszystkie na jedno kopyto nic mi nie pomaga po ciąży z Frankiem czesto miewałam zgagę praca stres tez na to wpływa i lekarka mi przepisała Bioprazol i to mi pomagało ale teraz tego nie można brać a wczoraj to już nie mogłam wytrzymać i wziełam ranigast po 30 min przeszło i zgaga dopiero pojawiła sie dziś po południu . Spotkałam koleżankę wczoraj co też miała w ciąży meeega zgagi i ginek jej powiedział że jak weźmie raz na 3 dni ranigast to nic sie nie stanie ale tylko w nagłych przypadkach i ja taki wczoraj miałam bo wypiłam szklankę mleka żeby nic nie brać by mi pomogło ale spowodowało odmienny skutek.