Cześć!
Ja jakoś się specjalnie nie szykuję do świąt, powód bardziej prozaiczny- brak weny...
marcz z tego co kojarzę, to nas pielęgniarka informowała,że po szczepieniu może wystąpić temperatura, obrzęk, albo stwardnienie, więc myślę,że to nic groźnego. Jak się martwisz to nawet zadzwoń do jakiejś całodobowej przychodni i spytaj pediatry, czy to "normalny" objaw.
kurde czyżby ząbkowanie się zaczęło u nas?
no wiesz, teraz młodzież szybciej dojrzewa, hehe..
Mojemu Bączkowi też dziś śliniak założyłam, bo ma radość jak pluje, tzn. takie bąble ze śliny produkuje
Kurde, zrobiłam pierniki w sobotę i twarde jak kamień
Dziś włożyłam do nich pół jabłka
Myśmy już postanowili jak będą święta wyglądać. Wigilia u moich staruszków, Boże Narodzenie w domciu, drugi dzień u teściów i Zuzia u nich zostaje na świąteczną przerwę.
Muszę jakieś ciasto upiec i robię rybę po grecku, aaa i kompocik z suszu, który uwielbiammm, jeden robię w domciu, a drugi u mamy ugotuję
Oj, moje Maciunio coś gorzej sypia w nocy
A przez to i ja
Te poziomy łóżeczka to lecą tak, u samej góry- niemowlaczek leży, niżej- jak już zaczyna siadać, a na samym dole- jak zaczyna stać. Można i kłaść od razu na dole, ale wtedy trzeba się mocno naschylać. Te poziomy nie mają zwiążku z wagą dziecka.
[ Dodano: 20-12-2011, 21:10 ]
A gdzie reszta dziewczyn się podziewa- zapomniały adresu???