Czyli jakieś światełko w tunelu się pojawiło To fajnie !dostalam namiary na PALS gdzie sklada sie skargi na lekarzy lub jak cos ci nie pasuje i oni to rozpatruja, zaraz po swietach sie tam wybiore z tymi moimi listami, moze tam cos pomoga
Każdej takiego porodu życzęzadnych objawow wczesniej a tu ciach i Kubus jest
to i ja z Igim przytyłam dużo więcej niż teraz a obecnie czuję się dużo gorzej niż w ciąży z nim poczatkowo myślałam ze to wina tego że mały odstęp między jedną ciążą a drugą ale skoro i ty tak masz to jednak to chyba nie powodojej mnie biodra tak szwankują i zastanawia mnie to że przecież przy Emilii przytyłam ponad 30 kilo i do samego końca śmigałam a tutaj 15kilo na plusie a ja ledwo chodzę
ja podobnie bo później będę musiała go ograniczać Igi miał skazę białkową wiec teraz wolała bym uniknąć tegoWcinam nabiał, bo potem nie da rady.
a u nas śniegu ani widu ani słychu a w sąsiednim mieście ok 20km od nas jestU nas prószy śnieg od samego rana i było znów -10 na termometrze !
ja w nocy miałam chyba ze 3 takie skurcze i dziś jak byłam w biedronce 1 poprzednio nie wiedziałam co to takiego te skurcze przepowiadająceWczoraj zdajsie miałam skurcz przepowiadający. Tak jakby mnie ktoś szpilka traktował w krocze Poszłam pod prysznic i minęło.
ja mam octanisept papmpersów mam tyle co do szpitala a jak zabraknie R. dokupibo zauważyłam że w szpitalu robią Octaniseptem
Pampersów dokupię jeszcze jedną paczkę 1 i wystarczy, potem na bieżąco kupię. Bo nie ma sensu wielkich zapasów robić.
A podusia niepotrzebna, bo i tak początkowo główka na płaskim najlepiej jak jest
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość