dziekuje dziewczyny za zyczenia
i tez skladam Wam życzenia zdrowych i pogodnych Swiat, duzo ciepla i milosci i radości z obecnosci najblizszych
to u nas tak samoPozatym caly czas cos w buzi mieli i malo tego jak ktos przy nim je to cwaniak sie dzwiga i zabiera mu z talerza
to co to w ogóle za Wigilia ja bym tam więcej na święta nie pojechała bo tosensu nie maA moja Wigilja tak jak przypuszczalam... oplatka niet, koled niet, dzieciatka pod choinka niet za to buraki i discovery oraz programy typu "jak to jest zrobione" i owszem
uuu szkoda, że taka niefajna Wigilia w tym roku u Ciebie. Szkoda... ja też następnym razem bym nie poszła do teściów. Skoro i tak nie obchodzą Świąt...A moja Wigilja tak jak przypuszczalam... oplatka niet, koled niet, dzieciatka pod choinka niet za to buraki i discovery oraz programy typu "jak to jest zrobione" i owszem
waga idealna. Maksio waży podobnienaszą kluskę wczoraj na wadze elektrycznej zważyłam i ma 7800g
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości