witam po świętach
u nas dzisiaj cała nocka przespana
tyle,że ja 2 razy się budziłam nie wiem po co
może to zasługa,że w pokoju ciemno było,bo tak to świeciła się lampka malutka przy łóżeczkach i jak mała się budziła to może rozbudzała przez tą lampkę,zobaczymy jak dzisiaj będzie
dzieciaczki już po śniadanku
pranko wstawiłam,w piecu się pali
na obiadek chyba schabowe dzisiaj zrobię hmmm
Milenka od wczoraj zawzięcie mówi "nie"
aż mi się śmiać chce z niej,do tego jeszcze językiem tak operuje,wytyka,oblizuje się,łapie za język
wczoraj do moich rodziców nie pojechaliśmy...pierwsze święta gdzie nie pojechałam do nich...mężowi się tyłka ruszyć nie chciało
ja tez najchetniej nie szla bym juz do nich na kolacje w zadne swieta, ale co zrobic R tez chce byc od czasu do czasu u swoich a nie tylko w mojej rodzinie siedziec a pozatym on jest przyzwyczajony, podobno zawsze tak u nich bylo
to możecie do nich iść w 1 lub 2 dzień świąt,a Wigilię u twoich rodziców albo sami sobie zróbcie
A co na sylwestra planujecie?
siedzimy w domku raczej
mama Izuni, fajnie,że zajrzałaś
oby już choróbska was opuściły
nawet mleka nie chce.
a posiłki na mleku?np. kaszka,ryż,płatki,budyń,kisielek? u nas to idzie bo samego mleka też nie ruszy,choć o dziwo dałam wczoraj małej butelkę z mlekiem i wypiła 240 ml
Ja jak wazyłam dawida to ma 10 kg, no a jutro konczy 8 miesiecy, a zapomniałam napisac ostatnio ze mamy juz 3 zeba z gory wyszła jedynka
duży chłopak z Dawidka
super,że już kolejny ząbek się pojawił
Aniu sliczne zdjecie rodzinne macie na nk
dziekuję
Muszę się zabrać za porządki, ale jakoś umęczona jestem i nic mi się nie chce
to poodpoczywaj sobie jeszcze