- eheto jakas dodatkowa potrójna- ospa, odra, rózyczka
to już niedługo...ja mimo ze mam ubranka, ale nie mam czasu nawet iść na strych i je poprzegladać, przebrać ani poprac...ale myśle ze też po Nowym Roku jak wszystko sie unormuje to zajmę sie tym...ale dopieru w styczniu wybierzemy sie cos kupic
wiem jak sie czujesz bo mi też coraz ciężej...szybko sie męczę...a brzuszek wydaje mi sie kosmicznych rozmiarów a do końca jeszcze tyyyyyllllleeeeeeejuż bym chciał aby sie urodziła, tak mi cięzko z tym brzuszkiem:(
tak, u nas też, ale nie podają dwóch wyników tylko jeden po glukozie..U nas na początku biora krew na cukier na czczo, a po wypiciu glukozy po 2 godzinach nast ępny raz pobieraja krew i wyznaczaja krzywa cukrzycowa
Ty się nie martw, to już za parę dni hihiale dopieru w styczniu wybierzemy sie cos kupic
oj Ty ja co prawda przytyłam dopiero 7kg, ale moja koleżanka jest w 21tc i ma już +16kg, więc wiesz, Twoje marne 10kg to pikuś są różne typy kobiet i jedne tyją tak a drugie inaczej.. nic nie poradziszwstydziłam sie napisac bo myślałam ze to strasznie dużo....
no właśnie, a kiedy zaczynacie prać ubranka?? ja chciałam zacząć na początku marca, żeby świeże i pachnące były, ale nie wiem czy to nie za późno??no na pranko ja mam jeszcze troche czasu,
- dokladnie,ja jestem z tych babek z nadwaga,wiec przytylam raptem 2 kg ale u mnie organizm czerpie z zapasow A jak bylam w ciazy z Andrzejkiem,to startowalam z waga okolo 60 kg ale przytylam prawie 30 kgsą różne typy kobiet i jedne tyją tak a drugie inaczej.. nic nie poradzisz
- ja pewnie na poczatku kwietnia,bo termin mam dopiero na poczatek majaa kiedy zaczynacie prać ubranka?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość