Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

31 gru 2011, 07:46

Dziewczyny już się melduję! Wczoraj zjadłam nospę, wykąpałam się tak jak radziłyście i się położyłam. Nawet nie wiem kiedy usnęłam. Teraz jak wstałam to brzucho nie boli tylko czuje się jakaś taka "pijana"

Numer telefonu Wam kiedyś podawałam...

Zaraz zrobię sobie herbatki z cytryną i poczytam co wczoraj pisałyście.

[ Dodano: 31-12-2011, 07:21 ]
Doczytałam was :
Kaja- gratulacje, synek śliczny- widziałam zdjecie na FB :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Eska, Kubuś to cukiereczek i te oczy... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Beatka pokoik od corci fantastyczny, bardzo mi się podoba!
gabi, Lila słodka i widać, że Emilka zadowolona i szczęśliwa

dziewczyny numer kiedyś podawałam na forum :ico_nienie:

Podałam teraz Mad.
Obiecuje zaciskać nogi, chociaż do 23:59 a potem niech się dzieje co chce....
Generalnie wolalabym ustąpić miejsca styczniowym :ico_ciezarowka:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 gru 2011, 10:36

Dla tych co nie mają FB zdjęcie małego Kai
Obrazek

Wysłała mi na telefon inne ale nie moge kabla znaleźć :ico_zly: więc stawie poźniej

[ Dodano: 31-12-2011, 09:38 ]
Mały jest cały czas w inkubatorze bo ma problemy z oddychaniem,zaraz miał przyjśc lekarz więc bedzie wiadomo coś więcej. Trzymamy kciuki żeby to były same dobre wiadomości &&&&

Gabi, Eska- ale słodkie te Wasze maleństwa, do zacałowania :ico_haha_01:

No i jak bym mogła zapomnieć, stawiam za mój rozpoczęty 34 tydzień :ico_tort: :ico_tort:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

31 gru 2011, 10:56

aga22 za następny tydzień :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

czekamy na wiadomości od Kaji

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2011, 11:38

hej

ja dzis kompletnie wypompowana jestem , a do tego ten deszcz chyba za fajnie na mnie nie wpływa :/

lecę jakąś sałatkę na wieczór zrobic i mięsko usmażę :ico_noniewiem:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2011, 13:55

jejuś jaki śliczny chłopczyk Kai

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

31 gru 2011, 14:13

witam sie :ico_ciezarowka:

kaja kochany chlpczyk, tylko przez ten welfron na glowce lezkami sie zakrecila,
ale wiem ze to konieczne do badan

dziewczyny to ktore dzis sie przytulaja ?

ja mojego M po piccolo wlasnie wyslalam a sama biore sie za salatke i ciasto
mysle ze bedziemy miec mily wieczor, co do przytulanek to my czesto sie przytulamy ale bez amunicji we mnie co wlasnie mogloby sprowokowac skurcze, bo jak wczesniej pisalam Hania musi zaczekac do 17 stycz do przyjazdu babci
Ostatnio zmieniony 31 gru 2011, 14:22 przez Beatka78, łącznie zmieniany 1 raz.

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

31 gru 2011, 14:15

witajcie :ico_ciezarowka:

Melduje sie bez zmian....
Zaraz zabieram sie za przygotowywanie karpatki i salatki... siedzimy dzisiaj w domku, nawet do szwagierki nam sie nie chce isc...wczoraj do połnocy z mezem latalismy z meblami po naszej sypialni, bo mi sie znudzilo "stare" ustawienie, hehe... za duzo nie zmienilismy ale wiekszosc juz zrobione....tylko kolyskę dla Malej ubrac ale to zrobie po powrocie ze szpitala, nie wczesniej...Pamietam, ze mnie bardzo przytlaczal widok pustego łózeczka przy filipie...

Ogólnie to jakos przytloczono jestem tym, ze MAla dalej nie chce wychodzic....jak tak dalej pójdzie to bede musiala jeszcze do szkoly jeżdzic a tak bardzo mi sie nie chce....

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2011, 14:46

i ja się melduje ,mam już piccolo i pełno chipsów,orzeszków,paluszków i popcornu ,niedługo wezmę się za mięcho ,ciacha nie robię bo mam jeszcze dosyć po świętach i patrzeć się nie mogę :ico_szoking: ogólnie wam powiem że mam w planie dzisiaj leniwego sylwestra ,mała tez o dziwo od rana spokojniutka ,delikatnie mnie tam podrapuje :ico_oczko:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2011, 14:50

Witam się i ja w ostatnim dniu 2011 roku :-)
My już po zakupach. Brakowało mi pampersów i kupiłam, więc spokojnie teraz wyczekujemy narodzin.
W wieczór siedzimy sami z Piccolo i tostami z pieczarkami :-D jakieś chrupki, ciasteczka. Jeszcze nacieszyć się trzeba łakociami. Jak tyć to teraz ;-)
Co do przytulanek, zobaczymy co noc przyniesie :-D ale nie mówię nie.

Oby z syneczkiem Kai wszystko było dobrze :ico_sorki:

[center]Do Siego 2012 Roku !!!

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami, o które warto walczyć,
z radościami, którymi warto się dzielić,
z przyjaciółmi z którymi warto być
i z nadzieją bez której nie da się żyć!

Obrazek
Obrazek

[/center]

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2011, 14:55

A zapomniałam napisać że malutki Kai jest cudny jednak nei ukrywam że widok takie maluszka z wenflonem w główce sprawił że się popłakałam :ico_placzek: chociaż wiem że to dla jego dobra i jeszcze wam powiem (nie wiem czy Kaja wybrała już imię) ale ja na niego spojrzałam i pomyślałam że mały Mati jest cudny :ico_oczko:

[ Dodano: 31-12-2011, 14:02 ]
My już po zakupach. Brakowało mi pampersów i kupiłam, więc spokojnie teraz wyczekujemy narodzin.
ja tez kupiłam praktycznie wszystko jednak kilka drobiazgów ominęłam co by Izuś nie pomyślała że już jej wolno wychodzić :-D :-D
Jeżeli chodzi o przytulanki to aż mnie nosi :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
A wam powiem wczoraj mój mąż kupił sobie kołdrę bo stwierdził że ja mu w nocy zabieram i mu zimno ,no ok niech mu będzie ,położył się ładnie spać ja też i po chwili mnie budzi i pyta czy może wejść pod moją kołdrę bo mu brzuszka brakuje :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”