elibell
4000 - letni staruszek

31 gru 2011, 01:40

izuś super wieści - wiec złe przezycia pozostawiacie w starym roku a nowy zaczynacie jakby z nowym życiem i nowym spojrzeniem na świat:)

Dziewczyny Wszystkim wam, życze by Nowy Rok był miliony razy lepszy od tego który pożegnamy, by Wasze pociechy rosły zdrowo, byście miały ogromne pokłady cierpliwości zarówno do dzieci jak i mężów, moc miłości i zdrowia, zdrowia, zdrowia, bo ono jest najważniejsze!!!!!

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

31 gru 2011, 12:51

Hej:)
izus super super super że już wszystko w porządku:)

Na Nowy Rok życzę przede wszystkim zdrowia, ogromu miłości, cierpliwości do dzieciaczków, więcej czasu dla siebie, spełnienia wszystkich marzeń które nie udały się w tym roku i wszystkiego wszytiego najlepszego:*:*

My na imprezkę idziemy do znajomych dzisiaj na domóweczkę;) Oliwkę zabieramy ze sobą , duży dom mają pokoi masa podobno więc małej muzyka nie będzie przeszkadzać. Specjalnie pod nas zorganizowali więc idziemy:)) Bo tak to w domu mieliśmy sami siedzieć...

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla wszystkich Dzieciaczków za nowe miesiące:)

Ostatnio pisałyście o odstawianiu od piersi. Powiem Wam że ja chciałam karmić do pół roku. Ale teraz jak coraz bliżej do tego pół roku to mi coraz bardziej smutno :ico_placzek: Tak lubię jak sobie tak spokojnie cyca ssie i zasypia tak błogo, albo jak się uśmiech tak z pod cyca do mnie:) No nie wiem jak ja przeżyję jak tego już braknie :ico_placzek:

Ogólnie mam nowinę :-D Będziemy ślub brać w sierpniu :ico_brawa_01:
Znajomi się rozstali i mają termin do sprzedania. Ich nam szkoda ale postanowiliśmy wykorzystać okazję. Zwłaszcza że w dobrej bardzo cenie mieli zespół fotografa i kamerzystę wynajętego. Sala też bardzo ładna :-D I w sumie już tyle załatwiania mniej:) aaaa :-D tak się cieszę że łoooo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 31-12-2011, 12:03 ]
Nowe zdjęcia Mojej Laseczki :-D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

31 gru 2011, 13:20

szkieletorek, twoja Lilusia tak ładnie zasypia, a tak się martwiłaś, mój Piotruś od świąt zasypia ok. 23... kwas :ico_noniewiem:
Ojej to nie za fajnie, choć pamiętam jak to było u nas gdy tak późno moja chodziła spać.
Ale u mnie np ten schemat co pisały dziewczyny ,, spanie karmienie aktywność,, nie sprawdza się bo moja ma drzemki co godzinę i karmienie co 2-2,5 tak że robimy po swojemu.
Ale Tez mamy swój schemat około 11 jest spacer po którym śpi od3-4 godz , potem jedna drzemka po 16 i o 19 już zasypia mi w każdej pozycje właściwie.Ale do od 18 już marudna jest bo śpiąca a ja chce ją kłaść po 19.
My na imprezkę idziemy do znajomych dzisiaj na domóweczkę;)
A ja właśnie dostałam wiadomość że znajomi nie przyjdą bo nie chcą dziadków wykorzystywać by bawili dzieci , myśmy już zrobili wielkie zakupy i jedzenia naszykowali jak dla wojska i teraz ciekawe kto to zje.Tydzień czasu będziemy to jeść.
Może kogoś innego zaprosimy .
Ogólnie mam nowinę :-D Będziemy ślub brać w sierpniu :ico_brawa_01:
ooooo a sukienkę masz już ?Chwal się wszytskim .
Ojj chętnie bym jeszcze raz swój ślub i wesele przeżyła,było tak fajnie i zabawa od soboty do środy prawie trwała.

Śliczna twoja niunia i bardzo się zmieniła porównując do tego zdjęcia co masz w podpisie.

Mała poszła na spacerek z tatusiem a ja miałam się wziąć szybko za porządki a zamiast tego siedzę na komp i pisze do was i z znajoma na gg.

Awatar użytkownika
martasz
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

31 gru 2011, 13:49

marcz ale Ci urosła księżniczka :-) śliczna

Pochwal się jaką macie salę i jaką będziesz miała sukienkę ;-)

Eh ja też chciałabym jeszcze raz ślub i wesele. Super się wybwiliśmy na weselu, ślub był cudowny. Nawet ksiądz mówił, że takiego ślubu jeszcze nie miał ;-) ajj,już ponad 1.5 roku minęło..

inia mamy model:philips HR7774. Jes em z niego bardzo zadowolona:-)

elibell
4000 - letni staruszek

31 gru 2011, 14:05

Ogólnie mam nowinę Będziemy ślub brać w sierpniu
superowie wieści, to postanowienie noworoczne macie ogromne:):):) Gratuluję Wam bardzo i fajnie, że większosć już załatwiona to o tyle lepiej, a szkoda że znajomi się rozeszli, choć lepiej teraz niz po ślubie mieliby się zorientować, że jednak cos nie tak między nimi

Jejuś dziewczyny moja znów kaszle strasznie - nie wiem od czego to już, taka nie do zycia dziś, jeść nie chce nawet, boję się, ze to coś się rozkręci na dobre. Eh te chorubska parszywe , ale ucze by jak kaszle odwracała głowe i ręką zasłaniała i by rączki myła póxniej, by Doriana nie zaraziła.

W ogóle może na wielkanocne święta będę w PL:) Wczoraj taki pomysł mężowi rzuciłam, że chciałabym się z moimi ludźmi spotkać i może uda się nam pozałatwiać wszystko, mąż na 3 dni pojedzie przed świętami byśmy wspólnie wnioski o dowód złożyli i prośbe o przyspieszenie, a ja zostanę do odbioru, jakieś 2-3 tygodnie, a potem tatę zabiorę z PL ze sobą. Narazie palcem po wodzie, bo jeszcze Konsulat musimy odwiedzić, wywiedzieć się jak z PESELem sprawa się ma itp itd, w poniedziałek zaczynam dzwonienie po urzedach i jak co rezerwuję bilety:)))

Awatar użytkownika
martasz

31 gru 2011, 17:32

No to macie fajne plany na przyszly rok ;-)

Ja wlasnie mam przerwe w przygotowaniach,bo karmie:-)

Życzę Wam kobietki super sylwestra,a w Nowym Roku spełnienia marzeń,żeby dzieci zdrowo rosły,a miłość kwitła;-)

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

31 gru 2011, 19:07

Dzięki za miłe słowa o Oliwci:))

Sukinki jeszcze nie wybrałam dalej się waham:) ale zaraz jak zadecyduję to się pochwalę:)
a salę i resztę to Wam jutro wkleję bo teraz za przygotowania się biorę;p

Szczęśliwego!!!

[ Dodano: 01-01-2012, 11:43 ]
Witam Mamusie już w Nowy Roku:)
Impreza sylwestrowa średnio się udała. Mała nawet jak zasnęła o 22 to pospała do 2 ale hałas itd i dalej już spać nie chciała i musieliśmy się do domu zebrać... W sumie to nie ma za bardzo czego żałować bo towarzystwo jakoś nie chciało tańczyć ani nic tylko przy stole i picie...Także średnio się pobawiliśmy. Mam nadzieję że u Was lepiej było:)

[ Dodano: 01-01-2012, 12:01 ]
http://www.eurobiznes.home.pl/zapro/zwT8w.jpg
http://www.eurobiznes.home.pl/zapro/zwP8w.jpg
źródło: allegro

[ Dodano: 01-01-2012, 12:04 ]
takie będziemy mieć zaproszenia :-D

a tu jest link do stronki sali tam też galeria jest:)
http://www.salasloneczna.pl/

Awatar użytkownika
Agus
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

01 sty 2012, 13:56

witam w nowym roku! :)

Olis wczoraj zasnal po 20, wstal o 22 i siedzial z nami do 2 :-D puscilismy troche fajerwerek, taki zdziwiony im sie przygladal, w ogole sie nie bal :ico_brawa_01: nie strzelali u nas dlugo wiec potem dostal cycusia i poszedl ladnie spac. dzisiaj sobie poleniuchowalismy w lozku do 11 :-D

marcz super fotki Oliwki :):) i swietna sala, szkoda znajomych, ale fajnie ze juz tak duzo bedziecie miec zalatwione :-) ladnie sie Wam nowy rok rozpoczal :ico_brawa_01:
my mamy tylko slub cywilny bo to taki spontan byl, przylecielismy do Polski i od razu do urzedu z lotniska, termin mielismy na 2 dni pozniej :ico_haha_01: teraz tak w sumie glupio bo jak wezmiemy znow slub to juz nie bedzie raczej tak ekscytujace jakbysmy go brali po raz pierwszy ale mam nadzieje, ze i tak koscielny wezmiemy kiedys :ico_noniewiem:

spadam bo M wrocil ze sniadaniem :) do pozniej :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2012, 15:26

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!

U nas imprezka udana :-)
Zuzia siedziała z nami, padła po 22, kazała się obudzić o północy,żeby fajerwerki pooglądać, ale i tak zaraz wróciła do łózka.
Był szampan (Piccolo :ico_oczko: - truskawkowy :-D ), tańce przed tv, sztuczne ognie :ico_brawa_01:
Pokażę Wam fotki, już zgrywam na kompa.

marcz89, córeczka cudna!
A jakie nowiny noworoczne- gratulacje!!!

[ Dodano: 01-01-2012, 14:28 ]
A Maciejek spał jak mops i nie ryszyło go,że to Sylwester :-D
No i kurde, rosną mu te dolne trójki, obie.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2012, 22:43 przez Kocura Bura, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
martasz

01 sty 2012, 17:01

Kocura super fotki:-) śliczne te Twoje maluchy :-)
U nas impreza udana. Antoś był grzeczny z dziadkami obudził się po 23, posiedział do 24,obejrzał fajerwerki i poszedł spać do rana ;-) Jak mnie zobaczył to banan na buzi :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”