szkieletorek, twoja Lilusia tak ładnie zasypia, a tak się martwiłaś, mój Piotruś od świąt zasypia ok. 23... kwas
Ojej to nie za fajnie, choć pamiętam jak to było u nas gdy tak późno moja chodziła spać.
Ale u mnie np ten schemat co pisały dziewczyny ,, spanie karmienie aktywność,, nie sprawdza się bo moja ma drzemki co godzinę i karmienie co 2-2,5 tak że robimy po swojemu.
Ale Tez mamy swój schemat około 11 jest spacer po którym śpi od3-4 godz , potem jedna drzemka po 16 i o 19 już zasypia mi w każdej pozycje właściwie.Ale do od 18 już marudna jest bo śpiąca a ja chce ją kłaść po 19.
My na imprezkę idziemy do znajomych dzisiaj na domóweczkę;)
A ja właśnie dostałam wiadomość że znajomi nie przyjdą bo nie chcą dziadków wykorzystywać by bawili dzieci , myśmy już zrobili wielkie zakupy i jedzenia naszykowali jak dla wojska i teraz ciekawe kto to zje.Tydzień czasu będziemy to jeść.
Może kogoś innego zaprosimy .
Ogólnie mam nowinę
Będziemy ślub brać w sierpniu
ooooo a sukienkę masz już ?Chwal się wszytskim .
Ojj chętnie bym jeszcze raz swój ślub i wesele przeżyła,było tak fajnie i zabawa od soboty do środy prawie trwała.
Śliczna twoja niunia i bardzo się zmieniła porównując do tego zdjęcia co masz w podpisie.
Mała poszła na spacerek z tatusiem a ja miałam się wziąć szybko za porządki a zamiast tego siedzę na komp i pisze do was i z znajoma na gg.