niby tak, ale w pampersie pampersa nie śmierdzi mi takim... płynem do naczyń, płynem do kibli... Nie mówię, że "pampers" jest the best... bo mam wizje jak mama zuzi, poza tym, że pampków jednak używam (zamiennie z wielo)...Może i wonią ale taki maluszek tak często ma zmienianą pieluszkę że chyba nie zdążą Twoja Milenka to ma chyba inny mocz, tzn. je wszystko więc i zapachy inne.W połączeniu z moczem one śmierdzą mi chemią, aż dusi!!
I pewnie jest tak jak pisze iw_rybka, taka "śmierdząca" seria tej dady pewnie, ale szok, że nie wiemy w czym maczamy nasze dzieci... b
wisnia, miałam różne wózki i naprawdę x-lander XT był jedyną spacerówką z której dziecko mi się nie ślizgało i nie wisialo na kroku :D wielki- tak, ale wszędzie wjechał. Żałuję, że go sprzedałam zanim do jukej przyjechałam. Wydawało mi się, że mi tutaj taki niepotrzebny. ;) a tęskniłam potem :D
Ale teraz i tak inny chce kupić więc x landera musiałabym się pozbyć tak czy siak.
Znacie stronę nextway???
ja za swojego starucha x-landera dostałam od nich 150zł. A skupują i odnawiają je i sprzedają takie odnowione taniej. :D Fajny patent :D