hej w dwupaku
u mnie w zasadzie nic sie nie dzieje
troche brzuch sie spina ale nic wiecej
zaliczylismy z Igim ponad godzinny spacer i poki co cisza
moze jeszcze R. uda mi sie wyciągnąć na kolejny
na pocieszenie foto brzuszka z dziś
- a wiesz jak mnie? A teraz poszlam do panstwowego lekarza,a ten mi mowi,ze chyba corka bedzie,potem,ze jednak cos sterczy ale on nie wie czy to siusiak,moze pepowina ale on tego na tym starym sprzecie nie sprawdzi No ale mam zdjecia od tego prywatnego,gdzie na dobrym sprzecie widac bylo moszne i penis,jak to pan doktor okreslil w 4D tezże troszkę mnie zdziwiło ,ze to jednak chłopak będzie.
- no wlasnie,a u mnie mnie miala byc corka,do tej pory zlecenia,ktore mezowi dawalam wykonywal skrupulatnie ( najpierw syn,potem corcia),wiec bylam nastawiona na corcie,potem na USG w 14TC lekarz mowi,ze na chlopca nie wyglada,ze gdyby to byl facet,to juz by bylo widac,potem pokazalam USG Beacie,a ona tez sie u was raczje nie mylila,wiec bankowo - cora,a ten mi mowi,ze synek,ze widac wszystko ladnie i 5%szans,ze sie myli Ja na kilka minut zaniemowilamale jak na jednym usg usłyszałam że to chłopak po tym jak mi ginka mówiła ze córa to mnie nieźle przytkało
bo jak coś to następcy gospodarza nie będzie i co obcemu na sprzeniewierzenie ojcowiznę trzeba będzie dać z resztą widzę ,że z tą kobietą coraz gorzej , czasami mam normalnie ochotę podejść i jej ręce opadają na te jej milutkie teksty i komentarzeJadzia, a co ona taka nawiedzona ? Nie lubie takiego parcia na plec
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość