Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

05 sty 2012, 23:08

WItam wieczorową porą :ico_oczko:

ja tez dostałam w szpitalu 2 pudełka i niebieskie i białe, jedno od położnych drugie z oddziału noworodków, ale co było w środku nie pamiętam, ale butelki sobie nie przypominam :ico_noniewiem:

Ja miałam butelki i smoczki z TT bardzo byłam zadowolona, Damian sztucznego mleka nie chciał pić ale moje z butli chętnie i bez problemu i cycka tez po tym na spokojnie
Bardzo byłam i jestem z nich zadowolona
Mam też laktator - mi się przydał, bo w tym roku co się Dadula urodził mieliśmy 4 wesela, także ściągałam mleko w lodówce magazynowałam a mama potem małemu dawała żebym nie musiała co 3 godz jeździć a i tak raz byłam w domu bo musiał mi Dada też z cycków pościągać bo by mi eksplodowały :-D
laktator tez mam z TT i mam też sterylizator był w zestawie, taki, że się wrzuca wszystko w to pudełko zalewa wrzątkiem i zamyka, tam jest guma i pod wpływem ciepła się zasysa i tyle - tez super rzecz :-D

ale Wy już wszystkie poopkupywane a ja nic :ico_olaboga: , nawet nie przejrzałam rzeczy co mam co by się może jeszcze przydało - będzie drugi chłopiec niemal w tym samym czasie więc pewnie nie dużo bee musiała kupić, ale jednak coś na pewno

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2012, 23:16

będzie drugi chłopiec niemal w tym samym czasie więc pewnie nie dużo bee musiała kupić, ale jednak coś na pewno
jesteś w podobnej sytuacji do mnie :ico_oczko:

papa....idę lulać....

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 23:23

Ja tak mialam w ciazy z Nell ze prawie nic nie kupowalam, wszystko mialam po Zuzi, dlatego teraz tak sie ciesze zakupkami :-) Jak Nell miala kolo 2 latek to wszystkie jej ciuszki poslalam kolezance tu z forum Wrzesniowek. :-) Akcesoria i zabawki posprzedawalam na pchlich targach i ebayu i jak robilam test ciazowy z 3 ciaza to na stanie ialam juz tylko lozeczko :-)
Zreszta ja wlasnie powoli chcialam kupowac i sie tym nacieszyc, polazic, powybierac, czyli cos czego do tej pory nie mialam, bo albo nie bylo potrzeby albo kasy....

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

05 sty 2012, 23:24

Myszka_, no ja z TT kupilam niekapek zuzi i jest fajny,dlatego kusi mnie sprobowac tez butle od nich :ico_oczko:
papa....idę lulać....
- ja tez :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

05 sty 2012, 23:28

Myszka_, no ja z TT kupilam niekapek zuzi i jest fajny,dlatego kusi mnie sprobowac tez butle od nich :ico_oczko:
ja tez miałam niekapek taki z tym pierwszych od 4 mies., tez fajny był, ale butelki na prawdę polecam, mi się sprawdziły a karmiłam Damiana cyckiem długo - baaardzo długo
i nie było problemu zeby mu butelke podać a potem znów cycusia

Ja tez ide bo usypiam tu...
Bardzo zmeczona jestem
Dobranoc

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2012, 23:42

hej hej :) fajne te kocyki drewexu :ico_brawa_01:
Ja mam podobne z biedronki (ale duuuże), takie z mikrowłókna, tez po x praniach są nadal milusie i kolor świetnie się trzyma, tylko nie ma aplikacji ;) Okresowo się pojawiają, więc potnę na kawałki, podszyję i będę miała dla trzech maluchów :ico_haha_01:
podobnie robiłam sobie kocyk do fotelika samochodowego. Kupiłam koc polarowy tylko dopasowałam dziury na pasy (wycięłam) i docięłam kształt :ico_haha_01: Fajny patent :ico_oczko:

mamo_zuzi, kurcze, masz rację z tymi zakupami dla malucha... Ja też albo w Polsce miałam budżet mini (przy pierwszym dziecku) albo miałam wszystko po starszym (dla Damiana), albo podostawałam i złowiłam w lumpku, odkupiłam (dla Mili), a teraz.. w sumie bez żadnych większych zahamowań mogłabym powybierać, pokupować, nacieszyć się tym :-D
Dzięki, taka zmiana spojrzenia mi była potrzebna!!!
Chociaż nadal... nie chce mi się, ale może jak dotrę do sklepu, to mi się udzieli????? :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

06 sty 2012, 00:34

ale z Was śpiochy :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 sty 2012, 02:32

ja nie spie,sen mi odszedl :ico_zly:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2012, 11:16

dzien dobry kochane :ico_sorki: widze ze dalej toczy sie dyskusja o wyprawce... :-D

[ Dodano: 06-01-2012, 10:24 ]
tak w ogole to nic mi sie nie chce , za oknem wietrzysko i pada deszcz :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

06 sty 2012, 11:28

witam i ja :ico_spanko: Nie dosc,ze spac nie moglam,to ja juz zasnelam,to obudzil mnie wiatr i zasnac nie moglam :ico_zly:

Teraz czekam na rodzicow,przyjada do nas w odwiedziny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”