Beatka78, hihi ja też sprawdzałam czy brzuch mam
Borys od wczoraj zrobił się spokojniejszy. Juz wieczorem nie figlowal jak zawsze i od rana też nie fika.
może odsypia wczorajszy dzień pełen wrazeń??Dziewczyny ciekawe co z Mad, dzisiaj nic nie pisala a zawsze rano sie meldowala
Dostałam, dostałam tylko jak w szpitalu wczoraj dźwięk wyłączyłam tak zapomniałam włączyć i nie słyszałamDziewczynki,dzisia rano urodzilam Hanie. Pisalam do Beatki i do Mad ale chyba nie dostaly smsow:(
Dokładnie, troszkę poleniuchowałammoże odsypia wczorajszy dzień pełen wrazeń??
tak wiec marsz na porodówkę a ja pójdę zaraz za Tobą :PI kurde wg terminów to teraz nasza kolej aaaaa....
bo ten suwaczek co masz troszkę przyspieszony zobacz ten na pierwszej stronie rozowy taki jak ja mam tam masz 38tc i 5dniNiby 40 tydzień dzisiaj zaczynamy... a 9 dni do końca nie rozumiem czegoś...
Może dzisiaj się poprzytulamy to się coś ruszy skoro pani doktor tak sytuację oceniła. Wczoraj miałam obawy i za dużo wrażeń. Ja od zawsze straszek co do służby zdrowia, a zwłaszcza szpitalitak wiec marsz na porodówkę a ja pójdę zaraz za Tobą :P
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość