Bez przesady...przy takim wzroście 70kg to przecież nie tragedia.A teraz ważę 70kg i mam nadzieję że to już koniec tycia bo nie chce dobić do 80kg
Ale się fatalnie czuję Wymiotować mi się znów chce a nawet kolacji nie jadłam
ja też wczoraj tak źle się czułam. Brzuch mnie bardzo bolał. Ale to nie tak jak na okres jak macica się rozciąga tylko coś niżej. Ostatnio ciągle mnie boli zwłaszcza po wysiłku. Macie tak?Wymiotować mi się znów chce a nawet kolacji nie jadłam
no jeszcze wyglądam znośnie ale bardziej mnie przeraża to jak waga szybuje w góręprzy takim wzroście 70kg to przecież nie tragedia.
to po ciąży będziemy się wspólnie odchudzaćtak po ciązy to chce max 60 ważyć
ja w pierwszej ciąży też non stop jadłam. Teraz na początku też ale przesadziłam i mi niedobrze na samą myśl. Teraz objadam się winogronem fioletowym. Taki słodziutki pyszny.Dziewczyny jem non stop mandarynki!!! az sie martwie czy nie za duzo:)
a co to za usg? Jakieś specjalne? Co on wyklucza i w jaki sposób? Czy to chodzi o zwykłe usg co się wyklucza zespół downa w 12 tc? No i super że dzisiaj lepiej. Ja się obżarłam pizzą. Niedobrze mi.Umowilam sie na 23 stycznia na usg genetyczne.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość