dzwoneczek82, nie krepuj sie,lodow wystarczy dla kazdego
Co do Andrzejka,to tak sobie wczoraj ogladalam stare zdjecia i faktycznie slodziak z niego,ciekawe czy Szymus tez taki bedzie
Czekam na zdjecie Dawidka
A powiem ci,ze nasz Andrzejek przez to swoja wage wygladal zaraz na odchowanego noworodka i mimo,ze rodzil sie 16 godzin,to pod wieczorj juz byl sliczny,pielegniarki mowily,ze najladniejszy na oddziale,jak z CC,bo te noworodki z ksiazkowa wage ok 3-3,5 kg to poczatkowo wygladaja jak stare dziadki,tak mi mowily
mowisz,ze smoczek kupilas - dobry i smoczek

Ja tez czekam teraz do 10,bedzie druga penja meza,a potem moje wplywy,bo swoja glowna maz pensje dostal jeszcze przed wigilia i tez juz nie ma
asiab - dolaczam sie do kiepskiej nocki,nie wiem co sie stalo Zuzi,obudzila sie o 3 w nocy i nie spala do 5.30

wzielam ja do nas do lozka,ale spac nie moglam,bo czulam,ze ona nie spi,co chwile cos tak sobie mowila,potem nad ranem pic jej sie chcialo i dopiero o 5.30 po piciu usnela rozwalajac sie przy tym w poprzek,jedna noga na moim brzuchu,druga na piersiach

Dobrze,ze maz o 6 do pracy wstawal,to sie luzno zrobilo
agasio - super brzuszek

A na pecherz napewno mozesz te zurawinowe bez recepty specyfiki
asienka - ja tez jeszcze w pizamie,dzieci zjadly sniadanie i tez leza w pizamach i ogladaja bajki,zimno u nas i pochmurno
jagoda - mo majowy weekend prawdopodobnie bedzie w szpitalu,wiec nie doradze
justyna30, wszystkiego najlpeszego z okazji urodzin,spelnienia marzen,pociechy z dzieci i lekkiego porodu