a co ci się działo ??
Wszystko było ok, potem musiałam zmienić tabletki bo moje wycofali z aptek. Zmieniłam na inne i też było ok. Pod koniec jedynie powodowały u mnie pękania na tych naszych płatkach jakbym żyletką się cięła. Po ich odstawieniu przez pół roku gdzieś wszystko ze mną było w porządku, a potem zaczęło się zanikanie miesiączki... Potrafiłam nie mieć 4 miesiące ! Poszłam z tym do lekarza, dostałam skierowanie na USG które niczego nie wykazało. Dostałam Luteinę na wywołanie. No i dostałam miesiączkę. A następnej już nie... Pomimo moich cykli które tak naprawdę nie wiadomo ile trwały... Następnej miesiączki nie dostałam, bo okazało się że jestem w ciąży.
Ku memu zdziwieniu, luteina pomogła utrzymać ciążę, bo ma ona dwa działania albo wywołanie miesiączki albo podtrzymanie zaistniałej... I tak mamy Martynkę
Wpadka to nie była, bo dziecko chcieliśmy. No ale nie przypuszczaliśmy, że tak szybko się uda po jednym przytulaniu
[ Dodano: 08-01-2012, 17:03 ]
Co do szpitala na Kolejowej i Twojej koleżanki
eSKa, to głupotę robi. Bo jakiejś rewelacji to tu nie ma, a i Wasz szpital w Mikołowie zachwalany jest