mamo zuzi, przykro mi, że tak się dym wam zrobił z błahostki, ale czasami tak jest.. Zwykle jak błahostka powoduje takie kłótnie, to my mamy coś większogo do wyjaśnienia, coś, co zapomnieliśmy kiedys tam obgadać i wychodzi tak "między wierszami" podczas pierdół...
Aaaa... sporo w tych rzeczy i ja będę kupować :) Już mam listę zakupów zrobioną na Ikeę.
Ciekawi mnie tylko dlaczego nie mogę zrobić sobie karty Ikea Family. Pisze, że niby mam. Fakt, zakładalam w PL, ale nic mi nie przyszło, nawet chyba nie udało się do końca zrobić, bo mi się internet zepsuł. A teraz nie mogę w nowym kraju :)
Chyba sobie muszę nowy mail sprawić i wtedy pójdzie
zwłaszcza te tetrówki, skoro mówisz, ze grube :D A jak z ich chłonnością??? prałaś już (po praniu będą lepiej chłonąć) :D
biniu, nie za wcześnie IMO. Zakładając, że 3-4 tyg przed porodem już powinnaś mieć torbę do szpitala gotową spakowaną, to został Ci miesiąc na zakupy
Ja niebawem się za to zabiorę... tylko czekam na kasę- wiadomo... Oszczędności zero, bo wszystko poszło jak się przeprowadzaliśmy do UK... a jeszcze do skarbony chcę wrzucac na wózek....