Kupiłam na allegro u Galiano bodajże. Taki komplet 6szt, dwie całe niebieskie, dwie białe w misie, i dwie niebieskie w misie i były fajne, mięsiste
też je mamy, ale używane do buzi tylko a dokłądniej mój Damian z nimi śpi, szukałąm czy sa takie same ale z innym wzorem/kolorem, ale niestety nie, a musze mieć dla dzidziusia nowe, bo Damian swoich nie odda - sa w końcu jego
a w ogóle to bry wieczór
Damian chory, chyrlo jak gruźlik, masakra nawet mówić nie może bo zaraz oczy załzawione i go tak dławi już do kaszlu i męczy się bardzo, jedziemy dla odmiany tym razem na naturalnych składnikach - syrop z malin+czosnek+czarna porzeczka, syrop z cebuli, maść majerankowa na nos, pulmex na noc i euphorbium do nosa + inhalacje z wrzątku i soli, bo przez weekend to nawet nir miałabym skąd wziąć jakichś olejków
Biedalk się męczy bardzo
Idąc Waszym śladem zmierzyłam się przed chwilą i mam 87cm po kolacji to puki co nie jest źle, ale jesz cz trochę przede mną z Damianem nie pamiętam ile miałam, mierzyłam się, ale już nie pamiętam wyniku, ale podobno miałam mały brzuch
Justyna, najlepszego kochana
mama zuzi, się nie martw bywa i tak, że pierdoły potrafią większą burze rozpętać niż grubsza sprawa bo z pozoru przecież nie wymaga dyskusji i rozmów...
Ale najważniejsze ze jest lepiej. Trzymaj się dzielnie i mimo że zaganianego to życzę Ci miłęgo tygodnia.
Ja bede mieć jutro meksyk w pracy także albo się odezwę wieczorem albo wcale...
Z góry przepraszam