Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 sty 2012, 14:11

Równo o połnocy z 1 na 2 odeszły mi wody :ico_oczko:
- hehe,fajnie sie ulozylo :ico_oczko: U nas na watku mamy z kwietnia 2007 jest klzeznka,ktora ma dwie coreczki i obie urodzily sie 1 kwetnia :ico_oczko:
juz nie czuje sie taka stara
- no wiesz,30 lat to dopiero poczatek,dzieci beda sie chowac a my dopiero poszalejemy :-D

[ Dodano: 09-01-2012, 13:15 ]
nasza wisnia ma termin na ten sam dzien co ja,wiec obie dzis zaczynamy 24 tydzien i przeczytalam podpis na jej suwaczku i pierwszy raz moge sie z tym co tam napisane w 100% zgodzic :ico_oczko: Pisza,ze macica jest teraz sala gimnastyczna,ze maluch ma jeszcze sporo miejsca i harcuje rozpychajac sie i kopiac coraz mocniej,wyrazniej i czesciej :ico_sorki: Moj dzis dyskoteke ma :ico_oczko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2012, 14:45

wy tu o wieku to ja chyba najmlodsza z was jestem bo mam dopiero 23 lata w czerwcu dopiero stuknie 24. pierwsze dziecko planowane a drugie totalna wpadka ale teraz sie ciesze bo dzieci odchowane a ja bede przyzywac druga mlodosc chodz nie raz zazdoszcze kolezanka jak jeszcze moga sie bawic.

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 sty 2012, 14:55

rybka, wisnia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za rozpoczety 24 tydzien
dzieci beda sie chowac a my dopiero poszalejemy
rybka masz racje
Moj dzis dyskoteke ma
:ico_smiechbig:
w czerwcu dopiero stuknie 24. pierwsze dziecko planowane a drugie totalna wpadka ale teraz sie ciesze bo dzieci odchowane a ja bede przyzywac druga mlodosc
no dokladnie :-D

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

09 sty 2012, 15:14

wy stare ? co ja mam powiedziec ??:)
32 lata w lutym:) i pierwsze dziecko.

Aaaaaaa za 2 godziny usg. Boje sie troszke.

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2012, 15:18

a moj Dawiduś urodził sie trzy dni przed moimi 26-tymi urodzinami :-D ...no i oczywiście jest naszą Walentynką :579: .
a ja bede przyzywac druga mlodosc chodz nie raz zazdoszcze kolezanka jak jeszcze moga sie bawic.
ja już na szczęscie sie wyszalałam...teraz u mnie nadszedł czas na wychowanie dzieci....a potem znow druga młodość :ico_oczko: choć juz pewnie ze zmarszczkami :ico_smiechbig:
zieci beda sie chowac a my dopiero poszalejemy :-D
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2012, 15:31 przez dzwoneczek82, łącznie zmieniany 1 raz.

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

09 sty 2012, 15:19

hej dziewuszki!

Słuchajcie ja ostatnio miałam kłucia w brzuchu i przeszły za chwile.. dzisiaj rano tak mnie bolało ze nie mogłam z ł.ożka sie podnieśc... brzuch, plecy wszytsko.. i wcale to nie przestaje.. znaczy przeszlo na moment ale jak tylko poszlam na zakupy i z psem to znow zaczeło bolec.. nie wiem czy isc do lekarza czy co.. nie chce na histeryczke wyjsc

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2012, 15:20

32 lata w lutym:) i pierwsze dziecko.
:-D ale ty chociaż wiecej poszalałaś za młodu :ico_oczko:

[ Dodano: 09-01-2012, 14:21 ]
evvelka, nie mam pojęcia co to moze byc...ale jak masz sie zamartwiac to lepiej dla spokoju odwiedz lekarza....

[ Dodano: 09-01-2012, 14:22 ]
Aaaaaaa za 2 godziny usg. Boje sie troszke.
powodzenia :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 sty 2012, 15:33

ale jak masz sie zamartwiac to lepiej dla spokoju odwiedz lekarza....
- dokladnie :ico_sorki:
chodz nie raz zazdoszcze kolezanka jak jeszcze moga sie bawic.
- ale z dziecmi tez mozna sie bawic,owszem,nie bede sciamniac,ze jest taki luz jak bez dzeci :ico_oczko: Ale mozna - my w sezonie grillowym czyli od maja do wrzesnia czesto zapraszamy znajomych,dzieciaki bawia sie w piaskownicy czy baseniku,albo w namiocie albo wogole biegaja dookola nas,my sobie siedzimy,popijamy browarek i jest fajnie,wieczorem maz szybki prysznic dzieciakom robi i do wyrek,a my dalej balujemy :ico_oczko:
Nasze to nie typy rannych ptaszkow ( zobaczymy jaki Szymek bedzie),wiec spia do 8-9,a jak pozwolilismy w sylwestra teraz dluzej polatac to spali do 10 rano,wiec my tez wyspani :ico_oczko:
Wazne,zeby sie z dziecmi w domu nie zamknac,dzieci mozna wszedzie ze soba zabrac - jak jezdzimy do tesciow,to dzieci maja opieke,a my na impreze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

09 sty 2012, 15:37

evvelka, albo rwa kulszowa albo wiezadła - jak u mnie ;)

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

09 sty 2012, 16:05

WITAM :ico_ciezarowka:
hej Sajurka- nowa mamusia mile widziana:)
co do wieku dziewczyny, to sie nie wypowiadac, bo mi za miesiac 34 stuknie, ale wcale nie czuję sie staro, mam dwójkę odchowanych dzieci, a ta trzecia pocieszka to tak na odmłodzenie, podobno dojrzałe macierzyństwo przezywa sie inaczej. Sporo nas tu wodniczków:)
Ja dzis znowu w pracy siedziałm :ico_placzek: i nie udało mi sie wszytskiego skończyć, a w ten weekend mam zjazd zliczeniowy i kiedy tu sie uczyć???
jutro mam wizyte u gina, niestety na fundusz, wiec na usg musze jeszcze poczekac. Ciekawe jak wyniki, jutro odbieram.
Co do męzusia, to ja naprawde nie mam powodów narzekac, nie pije, nie pali, nie bije, ciezko pracuje, aby nas utrzymac, a że czasem seksu chce za dużo jak na moje potrzeby to chyba jedynie to mogę mu zarzucić:) :-D
co do mebli to ta meblościanka , która ma rybka jest super, ja mam podobną w pokoju dzieci i ubrank dwójki spoko pomiesciłam:)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”