Sejana ja za Mirene i za założenie razem zapłaciłam 850zł.
Gin mi przepisał Mirene i powiedział gdzie w miescie kupie najtaniej i wiesz ze zapłaciłam 680zł a w aptece pod domem gdzie czasem chodze do niej w kapciach Mirena kosztowała 890zł.
Podziekowałam ginkowi ze dał mi namiary na tamta apteke.
Wiesz ja chodze do ginka ktory ma najlepsza opinie w miescie wiec wiedziałam ze jak mi założy to ona bedzie na swoim miejscu.
Jak ktos w moim miescie mowi o Mirenie to mowi jak Mirena to K...... (nazwisko ginka)
Tu na forum rybka kiedys pisala ze na jakims watku 2 dziewczyny z Mirena zaszły wciaze.
ja szok, bo z mirena nie mozna zajsc wciaze a okazalo sie ze mirena wypadła, wiec zaszly ale nie z mirena.
Jak wypytywałam ginka o wypadniecie to mi powiedział, że tylko i wyłącznie źle założona może wypaść a u niego nie ma takiej opcji, nie może sobie na to pozwolić przeszedł za duzo szkoleń w zwiazku z mirena i to nie w polsce. Wiec miałam do niego zaufanie.
Dlatego musisz wiedziec czy twoj ginek jest w tym temacie dobry.
Mialam cytologie przed zalozeniem i wywiad usg i wszystko to co bylo potrzebne do Mireny.
Nie wiem gdzie mieszkasz ale jak blisko woj. slaskiego to na prawde polecam mojego ginka.