a miała ją w środku i zaszła ? bo az ciezko mi w to uwierzycA znam dziewczynę co przy mirenie właśnie zaszła w ciąże.
A jesli tak to stawiam na to że gin jej źle założył.
- widzisz,a moj gin mowi,ze tamte jego pacjentce ta mirena wbila sie w scianke gdzies gleboko w macicy,ze operacyjnie jej usuwali a mimo to,byla chronionaA jesli tak to stawiam na to że gin jej źle założył.
- a to nie jest tak,ze jak jest spirala,to tamponow nie mozna?i zaoszczedze na tamponach
- a apteka internoetowa nie ma taniej?tylko teraz kwestia tego gdzie ja kupic
jemu chodzilo o to, ze jak bede miala skape @ i krotkie to zaoszczedze, bo teraz mam lejace sie i 2 tygodniowe, wiec roznica w zuzyciu czegokolwiek bedzie...- a to nie jest tak,ze jak jest spirala,to tamponow nie mozna?
wlasnie patrzylam i jest niewielka roznica- a apteka internoetowa nie ma taniej?
nie pytalam gina, ale z tego co widzialam to mirena siedzi bardzo gleboko, a tampon raczej tak daleko nie siegnie chyba, ze sie myle...a to nie jest tak,ze jak jest spirala,to tamponow nie mozna?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość