- moja tezDaje znak ze skonczyła takim piszczeniem.

też używam środków do oczyszczania zmywarki z tłuszczu,kamienia itd,filtry również regulanie odkręcam i czyszczę.Niestety mojej to nie pomogło,pompa wysiadłaCo 2 miesiące ją myjemy środkami do tego przeznaczonymi i dysze też czyścimy, łącznie z uszczelkami. Nie była zepsuta ani razu
haha,mam to samo,czasem można zwariować,zwłaszcza jak się nie chce ruszyć 4 liter i rozwiesić od razu praniaja mam pralkę, która piszczy i mam nadzieje, ze niedługo jej się to zepsuje, bo piszczy póki ktoś sie nie zainteresuje. Franca
- ja moge sie polaczyc w bolu,mam piekarnik,ktory piszczy jak skonczy piec,ustawiam mu timer i każe sobie przypomiec,jak bedzie koniec pieczenia i piszczy - a moj synek leci pierwszy,zeby to wylaczyc - oczywiscie wylacza tylko piszczenie a piekarnik chodzi dalej i jak nie daj Bog nie uslysze,ze piszczalo,a on zapomni mi powiedziec,ze wylaczyl to wyobraz sobie jak ciasto wygladatu trzeba wspołczuć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość