A to karmisz butelką ?Ludzie jakie to szczęście że moja załapała jedną butelkęJakbym miała 16 kupić to chyba bym zwariowała
![]()
Moja je tyko cyca ale gdy wychodzę gdzieś to je z butelki moje mleczko i tez załapała pierwszą butelkę i pierwszego smoka .
GosiaA ja nie wiem jak jest w żłobkach ale nianią byłam przez ponad 5 lat i ja bym wybrała nianią ale tylko pod takim warunkiem że znam ta osobę , że jest to moja rodzina znajoma czy osoba polecana przez kogoś znajomego.Obcej osobie nie byłabym w stanie zostawić mojego dziecka.Chyba za dużo się naoglądałam tv o takich sprawach.
I jeśli już na kogoś bym się zdecydowała to trzeba sprawdzić czy ten ktoś lubi dzieci, lubi zajmowanie się domem dzieckiem .Bo np szwagierka bawiła przez miesiąc dziecko , kocha dzieci ale jednak po tym czasie stwierdziła że to nie dla niej ta monotonia i nudziło ją to .I to odbijało się na dziecku.
Nie podawałam słoiczków i nie znam się ale pisały dziewczyny że na zaparcia słoiczek z Hippa jest rewelacyjny że z innych firm tak dobrze nie działa więc może coś w tym jest.W ogóle zaczęłam 4 dni temu małej jabłuszka podawać. Miałam ten słoiczek z hippa i po każdym razie jak dawałam Oliwkę brzuszek bolał wieczorem. Dzisiaj kupiłam Gerberka i nic, żadnego bólu. Ciekawa jestem czy tod firmy zależne czy już poprostu się oswoił żołądeczek
[ Dodano: 09-01-2012, 22:58 ]
Dobra bateria mi pada w lapku więc idę się już położyć .Dobrych nocek :)