Dziewczyny, śliczne brzuszki, też coś wstawię jak wrócę do domku

wiem, ale wiesz, mam to od paru dni i wczoraj gin powiedziała że mały bardzo nisko leży i szyjka troszkę się skróciła choć nadal jest w dolnej normie..wcześniej było wszystko ok i nie było problemów.. a teraz ciągle twardy brzuch i boję się że jak to nie przejdzie to mały wyjdzie o dużo za wcześnie...uposiedziałam chwilę to brzuch jak kamień dostałam.
mnie często ostatnio taki sie robi...ale jesteśmy na tym etapie ze to juz bedzie sie to powtarzać...
jeśli chodzi o ranking na najmniejszy brzuszek to ja mam napewno 1 miejsce ;)A zmierz sobie obwod to staniesz w rankingu brzuszkow i byc moze ktos bedzie mial mniejszy ode mnie i Myszki![]()
Po mnie ciazy tez nie widac
też mam za tydzień ;) i znow to pobieranie krwi.. ostatnio zemdlałam :P ale ja tak mam :P wbiła mi franca igłe to myslalam ze przebiła mi ręke na wylot ;/ja mam za tydzien az sie bojeRATUNKU..., jutro na glukozę pędzę
doustne globulki ginekologiczne stosuje sie raz dziennie przy swedzeniu pieczeniu miejsc intymnychwisnia3006 napisał/a:
kurcze kupilam wczoraj to lacimnio femina(chyba tak sie pisze) ale piecze dalej
a co to jest? masc? globulki? jakie ma dzialanie? przeciwgrzybicze?
jeśli chodzi o ranking na najmniejszy brzuszek to ja mam napewno 1 miejsce ;)
a to nie mam pojecia jak to dziala.... dziwnie tak, mi by sie na logike myslalo ze lepiej miejscowo dzialac w takich sytuacjach a nie na caly organizm , hmmmmmm.....doustne globulki ginekologiczne stosuje sie raz dziennie przy swedzeniu pieczeniu miejsc intymnychwisnia3006 napisał/a:
kurcze kupilam wczoraj to lacimnio femina(chyba tak sie pisze) ale piecze dalej
a co to jest? masc? globulki? jakie ma dzialanie? przeciwgrzybicze?
ja tez mam pobieranie krwi do morfologii i toksoplazmozy i mocz
- i w 2 ciazypo 30-tym tyg poczujesz
- ja w tym samym czssie wychodzilam z domku po mojegoide po małego
-A to przy okazji stawiam za 26 tydzien
- ja tez,juz raz ja zwymiotowalam i czuje,ze jutro bedzie podobnieRATUNKU..., jutro na glukozę pędzę![]()
![]()
mam nadzieję, że dam radę.
- no a do tego mialas kupic clotrimazolum masc i poczekaj ze 2 dni na dzialanielacimnio femina(chyba tak sie pisze) ale piecze dalej
- igle wbija i probowki podkladato jak igla i strzykawka ciagna te krew?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość