Dopiero teraz mam chwilę. Młody śpi od 10 min., trochę pomarudził po wypić połowy mm-pewnie uraził dziąsło. Uspokoił się, wypił dalej, poprzytulałam go i śpi, oby do rana
on jak wypije szklankę mleka np to od razu ma wysypkę,ale jak zje ciasto z mlekiem czy naleśniki to nic mu nie jest
Przy alergii taki często właśnie jest. W czymś-naleśnik, ciasto, jogurt białko mleka już przetworzone więc pewnie dlatego nie powoduje uczulenia.
nie żałuj,bo szczepów jest bardzo dużo i to że zaszczepisz nie daje gwarancji,że rota nie załapie
Jak wszystkie szczepionki, one mają nie tyle co uchronić przed zachorowaniem ale złagodzić przebieg danej choroby.
Ja tam jestem zwolenniczką szczepień ale nie tak na oślep tylko dlatego, że reklamują reklama w tv.
Póki co na szczęście zdrowy
tylko katarek ma i to wszystko
To najważniejsze. W nocy to pewnie zęby dokuczają. Może podaj mu coś przeciwbólowego by się tak nie męczył.
Przepis skopiowałam ale przerobię na kurczaka bo ja ryb, a szczególnie tuńczyka nie znoszę.
Aniu pytalas czym smaruja malemu zabki,a wiec nie pamietam, ale chodzi o to zeby ta prochnica sie nie rozprzestrzeniala dalej na inne zabki
Jak dobrze pamiętam to chyba lapisem tak się leczy, a potem ciemnieją miejsca w których była próchnica. I byłaś z Tosią na kontroli? U nas w takich przypadkach rejestrują na dzieci zdrowe i wchodzimy osobnym wejściem (jak jest otwarte) i od razu do drugiego pomieszczenia.
Aniu, dzięki za wiadomość od mamy Izuni-niestety przy antybiotykach często pojawia się grzybica (u pań szczególnie) zwłaszcza jak tak długo są stosowane jak u Ady. Oby w końcu się już z tych chorób wykaraskały.
[ Dodano: 10-01-2012, 19:15 ]
niedługo muszę spakować Hanię i jego do szpitala,ale to po obiadku na spokojnie co bym niczego nie zapomniała
Kiedy Hania ma mieć wycinany ten migdał?,bo chyba przegapiłam