Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 sty 2012, 19:06

I powinni go wyciagnac na drugi dzien jak wsio jest ok
- mi wyciagneli przy jednym i drugim po paru godzinach,jak juz bylam na tyle mobilna,ze szlam pod prysznica sama i doszlam do nich z prosba,zeby zabraly :ico_oczko:
przy CC bankowo wenflon dostaniesz :ico_noniewiem:
iw_rybka, przy CC bankowo wenflon dostaniesz :ico_noniewiem:
- wiem wlasnie :ico_olaboga:
Andrzejek rozkosznym bobaskiem był
ale rozkoszny bobasek z Andrzejka byl
- dzieki,mam nadzieje,ze Szymus bedzie taki sam :ico_oczko:

Kurcze ale jak szybko sie zapomina ten czas,kiedy maluchy byly takie male :ico_olaboga:

[ Dodano: 10-01-2012, 18:07 ]
Andrzejek w jacuzzi wygląda boosko :))
- heh,jakuzzi,dobre :ico_oczko:

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

10 sty 2012, 19:15

Witam!!!
Mad ja też poprosze linka:)
strasznie dużó napisałyście, poczytałam, ale juz nie pamiętam kmu co odpisać, wybaczcie, postaram sie byc bardziej systematyczna :ico_sorki:
Dziewczynki- sliczne brzucholkie, widze, ze na tym forum same laseczki :-D
Fajnie , ze badanka i wyniczki i usg ok.
Ja tez byłam dziś na wizycie, znów mam morfologię gorszą niż poprzednio, juz nie wiem co z tym zrobić :ico_noniewiem:
doatkowo, doszły mi bakterie w moczu, muszę zrobić posiew izobaczymy co dalej :ico_olaboga:
20. 01 mam USG- juz nie mogę sie doczekac:)
Gusia- trzymam kciuki, wiem jak to jest z pracą :588:
Mamozuzi- współczuję małego libido, ja w zasadzie narzekam na męzusia, ale zdrugiej strony nie wyobrażam sobie, zeby mogło byc inaczej, pewnie jakby chociaż raz dziennie nie wykazywał zainteresowania mną to bym zaczeła podejrzewac , ze coś z nim nie ok. :ico_haha_02:

[ Dodano: 10-01-2012, 18:17 ]
Nie cierpię pobierania krwii, nie patrzę na to i tez sie boję wenflonów itp, brrrrrr

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

10 sty 2012, 19:24

znów mam morfologię gorszą niż poprzednio, juz nie wiem co z tym zrobić :ico_noniewiem:
- a co lekarz mowil?

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 19:39

wenflonik tak, prawie bankowo na dzień dobry :) Ale "nowy" standard przewiduje, że możesz się nie zgodzić. I w sumie po co to g.no? Żeby w razie wu coś podać?? A ile trwa zakładanie: 30sek- 10sek nawet. Jak będzie potrzeba to się wkłują.
Bo tak naprawdę oni przez wenflon najczęściej serwują oxy, znieczulenie a'la morfina przy porodzie sn. Więc chyba az takiego pośpiechu nie ma :ico_oczko:

Mi RAZ nie założyli :ico_brawa_01: za późno dojechałam. Tzn na tyle wcześnie by mnie zbadano i wypełniono papierki, ale już na sali porodowej nie było czasu na wenflon :ico_oczko:

Zazdroszczę Wam kolejnych USG. ja już jestem uznana za przypadek bezpieczny, pewny, dziecko zbadane, więc kolejne USG jest tutaj zbędne. :ico_noniewiem:
ja bym chciała bąka zobaczyć jeszcze :ico_brawa_01: Zobaczymy, może pójdę prywatnie...

Własnie upiekłam rogaliki. Mniam!

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

10 sty 2012, 19:54

kupiłam body ( 2) i bluzeczke dla mojej corenki :mrgreen: . Dałam za 3 rzeczy 30 zł. Jutro wam sie pochwale. ;-)
Sptokałam dzis dziewczyne ktora lezała obok mnie w szpitalu obie byłysmy wowczas w 8 tygodniu, - No i niestety ale jej sie nie udało.. :-( strasznie mnie to dobiło. Zrobiło mi sie głupio ze zapytałam co u niej.( choc tlumacze sobie że pytałam grzecznosciowo ) ..

co do pobierania krwi to moga mi pobierac i pobierac. Nie rusza mnie ;)
W 8 tygodniu gdy byłam w szpitalu miałam 7 wkluc na welfron. Dało rade.

Awatar użytkownika
Brodzikowa
Maniak forumowy
Maniak forumowy

10 sty 2012, 19:59

hejka

Witam nowa mame Sarujke;)

dzieki-iw_rycia-za Liste;) juz poprawia ja na 1 Stronie by byla Piekna:)

a juz mamy Styczen czyli 2 miechy do Marca....ale czas leci.....ranyy

Mnie nadal Plecy bolą--tak na prawde mam juz dosc...bycia w ciazy...ehhe :ico_ciezarowka: :ico_placzek: Okropnie to brzmi ale tak jest...Boje sie ze popadam w jakos Depreche...

i z M. ostanio sie sypie;(

dlatego tez malo bywam na forum bo nie mam czasu:(
Ostatnio zmieniony 10 sty 2012, 20:14 przez Brodzikowa, łącznie zmieniany 1 raz.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 20:13

Wiecie co dziewczyny, znowu mnie boli glowa.. czy to normalne ze zawsze 1 dzien pracy przeplacam kilkoma dniami bolu???? szlag by to :ico_zly:

Sajurka, gratki za pierwsze lowy :ico_brawa_01:
Brodzikowa, ano leci :ico_sorki: juz bym chciala miec dzidzi przy sobie... nie lubie byc w ciazy :ico_chory: tak mi sie chce pobiegac a tu szybko chodzic nie da rady :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Brodzikowa
Maniak forumowy
Maniak forumowy

10 sty 2012, 20:15

Brodzikowa, ano leci :ico_sorki: juz bym chciala miec dzidzi przy sobie... nie lubie byc w ciazy :ico_chory: tak mi sie chce pobiegac a tu szybko chodzic nie da rady :ico_noniewiem:
niech poleci jak najszybciej:)

widze ze i Ty nie za bardzo lubisz byc w ciazy..Ja tez mam ostatnio takie mysli:(

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 sty 2012, 20:19

a my nadal kombinujemy nad imieniem.... nie mozemy sie zdecydowac.....

[ Dodano: 10-01-2012, 19:20 ]
Brodzikowa, ty w niecale 4 lata 3 ciaze zaliczylas! jestes superkobieta :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Brodzikowa
Maniak forumowy
Maniak forumowy

10 sty 2012, 20:20

a my nadal kombinujemy nad imieniem.... nie mozemy sie zdecydowac.....

[ Dodano: 10-01-2012, 19:20 ]
Brodzikowa, ty w niecale 4 lata 3 ciaze zaliczylas! jestes superkobieta :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
to nie bedzie IWO??

a macie jakies TYPY??

takk jestem EXTRA KOBIETA!!! ehhe :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”